Кафедра загальної хімії: на будь-якому заході не забуваємо про профорієнтацію.

19 березня 2017 року

Вже стало доброю традицією проведення викладачами кафедри загальної хімії тижня природничих дисциплін в професійно-технічних навчальних закладах міста Києва. І в цьому році протягом 12-17 березня викладачі кафедри залучилися до організації і проведення тижня природничих дисциплін в Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва». Мета заходу: поглибити знання учнів з природничих дисциплін; мотивувати свідомість учнів до їх вивчення, прищеплювати інтерес до природничих дисциплін, виховувати любов до природи, проводити профорієнтаційну роботу з майбутніми абітурієнтами.

Під час проведення тижня природничих наук викладачами кафедри загальної хімії НУБіП та Центру професійної освіти був організований конкурс стіннівок на теми: «Ми – за здоровий спосіб життя», «ВІЛ, СНІД, наркоманія, алкоголізм. Боротьба з ними»; викладачі кафедри виступали у  ролі присяжних під час проведення відкритого уроку на тему: «Суд над тютюнопалінням», виступали в ролі журі у змаганнях з хімічного «Брейн-рингу», відвідали відкрите заняття екологічного гуртка «З бабусиного кошика» тощо.

Наприкінці тижня природничих наук відбувся профорієнтаційний захід «Хімія в житті людини», проведений викладачами кафедри загальної хімії НУБіП України. В рамках заходу викладачі ознайомили учнів зі спеціальностями університету, розповіли про особливості навчального закладу.


 


В ході заходу учні із задоволенням подивилися фільм та презентацію, в яких розкрито напрями навчальної, спортивної, культурно-просвітницької та міжнародної діяльності Національного унверситету біоресурсів і природокористування України.

 

Після перегляду фільму співробітники кафедри відповіли на запитання майбутніх абітурієнтів, роздали буклети про університет, факультети, навчально-наукові інститути та кафедру загальної хімії. Родзинкою профорієнтаційної роботи було проведення цікавих хімічних дослідів, в ході яких учні змогли дізнатися багато цікавого та незвичного про речі, які оточують їх кожний день.

В кінці тижня викладачами кафедри і Центру були проведені підсумки роботи викладачів і учнів. Мета тижня виконана.

З нетерпінням очікуємо випускників Центру вже у ролі студентів НУБіП України.


Доцент кафедри загальної хімії

Надія Солод

Старший викл.

Ольга Кравченко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook