ПРОФОРІЄНТАЦІЯ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ ІМЕНІ АКАД. М.Ф. ГУЛОГО В ГЛЕВАХІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ

13 березня 2017 року

Викладач кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого НУБіП України, доцент Валерій Цвіліховський 10 березня 2017 року відвідав Глевахівську загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів, що у Васильківському районі на Київщині, де ознайомив учнів одинадцятих класів зі структурою та перевагами навчання в НУБіП України, широким вибором спеціальностей, термінами вступної кампанії, переліком необхідних сертифікатів ЗНО, навчальним процесом на факультеті ветеринарної медицини, можливостями їх участі у міжнародних програмах та закордонних практиках, навчанням в англомовних групах та подальшими можливостями працевлаштування за обраним фахом.


Учні з цікавістю вислухали презентаційну доповідь про факультет, кафедри, навчально-наукові лабораторії та про перспективи розвитку ветеринарної медицини в світі.
Валерій Цвіліховський наголосив, що особливостями вступу на факультет ветеринарної медицини в 2017 році буде набір до магістратури з 1-го курсу, терміном навчання 6 років, а також вперше буде відбуватися набір на навчання за новою спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».


Учням запропоновано взяти участь в Днях відкритих дверей університету. Презентовано особливості організації студентського життя, зокрема, умови проживання у студентських гуртожитках, участь у наукових, виховних та спортивних заходах, зручне розташування корпусів гуртожитків університету.


Висловлюємо подяку директору школи Віктору Малюзі за надану можливість проведення зустрічі, технічну допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю.


Завідувач кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого,
професор Віктор Томчук

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook