ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ !!!

10 березня 2017, 21:45
 
 
 
 
 
 
 
11 березня 2017 року виконується 60 років з дня народження і 30 років наукової діяльності проф. кафедри будівництва д.т.н. Давиденка Олександра Івановича. 
Давиденко О.І. після закінчення будівельного факультету у 1980 р. почав трудовий шлях на будівництві спеціальних споруд: резервуарів, очисних споруд, трубопроводів в якості геодезиста, майстра, старшого інженера. 
Після закінчення аспірантури НДІБК і захисту кандидатської дисертації в 1989 р. працював викладачем, доцентом, завідувачем кафедри «Будівельні конструкції» Донбаського державного технічного університету. В 1993-1994 р.р. працював в департаменті механіки Університета шляхів сполучень КНР, м. Пекін. Одночасно займався науковою роботою з питань тріщиностійкості сталей. В 2004 р. захистив докторську дисертацію на тему: «Тріщиностійкість і несуча здатність стержневих металевих конструкцій при циклічних навантаженнях». З 2006р. по 2012 р. працював в Київському Науково-дослідному інституті будівельних конструкцій зав. відділом несучих конструкцій. Займався питаннями реконструкції стадіону «Олімпійський», готелю «Хаятт», будівництва туристичного комплексу «Зірка Буковелю», будівлі «Аерорух», розрахунку і наукового супроводу будівництва мосту терміналу «Д» в аеропорту Бориспіль та ін.                     
 Проф. Давиденко О.І. працює в НУБіП України з 2012 р. і очолює кафедру будівництва з дня її заснування. За період роботи на кафедрі підготував навчальні посібники з грифом МОН України, монографії, Державні будівельні норми з проектування залізобетонних, збірно-монолітних, асбесто-цементних конструкцій, методичні рекомендації до розрахунку курсових проектів, підготовив пять кандидатів технічних наук. За роки роботи створено лабораторію визначення фізико-механічних властивостей ґрунтів і стенд випробування залізобетонних конструкцій, одержано патенти на винахід, за якими виготовлені сучасні будівельні конструкції на заводі ВАТ «Комбінат Будіндустрія».  
На даний час проф. Давиденко О.І. займається експериментальними і теоретичними дослідженнями залізобетонних, сталебетонних і фібробетонних конструкцій, розробляє конструктивні рішення з підсилення конструкцій, разом зі студентами розробляє проектну документацію на будівництво літнього кінотеатру, спорткомплексу НУБіП України. 
Кафедра вітає Давиденка О.І. з ювілеєм, бажає міцного здоров'я і творчого натхнення. 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook