На навчання – до НУБіП України!

21 лютого 2017 року

    Продовжується робота із профорієнтації на кафедрі геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. На початку лютого 2017 р. викладачі кафедри Новиков Олексій Іванович і Шквир Іван Миколайович завітали до міста Вишневе. Учням 11 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №2 і №4 була надана детальна інформація про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет землевпорядкування, про культурне і спортивне життя студентів, про умови вступу, навчання і проживання в гуртожитку. 
    Майбутні абітурієнти слухали уважно, зацікавлено й задавали багато запитань, на які вони отримали змістовні відповіді. Рішення у багатьох слухачів були прийняті – отримати найдетальнішу інформацію на сайті НУБіП України і будувати свої плани щодо можливості навчатися в одному з найпрестижніших вишів!

     Доцент кафедри Москаленко Антоніна відвідала Вишнівську загальноосвітню школу №3, що знаходиться за адресою: вул. Святошинська, 44 у м. Вишневому. Учні двох одинадцятих класів отримали детальну інформацію про НУБіП України. Найбільшу зацікавленість вони виявили щодо факультетів землевпорядкування, інформаційних технологій, ветеринарної медицини. Їх цікавила наявність баз практик, рівень заробітної плати в обраних галузях, вартість навчання, можливість отримання стипендії.

     Інша зупинка – Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ, що розташований у Святошинському районі міста Києва на вул. Дружківська 6-А. На базі 9-го та 11-го класів у Коледжі студенти здобувають освітній ступінь "Молодший спеціаліст" за спеціальностями "Геодезичні роботи та експлуатація геодезичного обладнання", "Картографічні роботи", "Землевпорядкування", "Розробка програмного забезпечення", а тому слухачі можуть продовжити навчання в НУБіП на факультетах землевпорядкування та інформаційних технологій. На базі освітнього ступеня "Молодший спеціаліст" у коледжі студенти отримують ОС "Бакалавра" за напрямом «Геодезія, картографія та землеустрій» та можуть продовжити навчання в НУБіП України вже за ОС "Магістр". Саме тому розповідь доцента А.А. Москаленко мала акцент на перевагах навчання на факультетах землевпорядкування та інформаційних технологій в НУБіП України, місцях працевлаштування випускників та конкурентоздатності їх знань на ринку праці. Матеріали про напрями підготовки в НУБіП України було передано завідуючій відділення № 2 Войтюк Людмилі Іванівні.

    

     У Київській гімназії № 154, загальноосвітньому навчально-виховному закладі ІІ-ІІІ ступенів, доцент Москаленко А.А. надала ґрунтовну інформацію щодо можливостей навчання в НУБіП України, перевагах та перспективах працевлаштування.

     Ще одна зупинка у м. Вишневе – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, де заступнику директора з навчально-виховної роботи Душко Тамілі Олександрівні було передано інформацію про підготовчі курси, спеціальності та переваги навчання в НУБіП України.

     Зустріч зі старшокласниками Крюківщинської загальноосвітньої школи I-III ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області провела завідувач кафедри Кохан С.С. Її організації сприяли директор школи Снiцар Анатолій Іванович і заступник директора Костина Людмила Сергіївна, яким колектив кафедри щиро вдячний. Під час зустрічі згадали історію школи та її видатних працівників, яких завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі знала особисто – Покрашенкiв Вiру Йосипівну i Петра Яковича, Рєпіну Ольгу Федорівну, кавалера ордена «Знак пошани», яка зібрала основні початкові вiдомостi з iсторiї села Крюкiвщини i Крюкiвщинської школи, Лабунського Ігоря Ілліча, чий «Мічурінський» сад, створений власноруч, відвідувала неодноразово. Тому зустріч зі школярами чотирьох класів пройшла у теплій і дружній атмосфері. Інформацію про НУБіП України слухачі сприйняли із зацікавленістю, звучали змістовні запитання. А ми всі щиро запрошуємо на навчання до НУБіП України – одного із флагманів освіти й науки в Україні.
 

С.С. Кохан,
завідувач кафедри геоінформатики і
аерокосмічних досліджень Землі
А.А. Москаленко,
доцент

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook