День поля

15 вересня 2016, 14:08
смт. Дослідницьке

      15 вересня 2016 року відбувся День поля у Німецько-українському аграрному демонстраційному та навчальному центрі (АДНЦ), який знаходиться у cелищі міського типу Дослідницьке Київської області на базі Державної наукової установи «Український науково-дослідницький інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорілого» (УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого). Він зібрав дуже багато учасників з різних установ та організацій, у тому числі науково-дослідні інститути, навчальні заклади та виробничники.
          Наш університет на заході представляли науковці механіко-технологічного факультету доценти кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка - Мартишко В.М. і Волянський М.С., завідувач кафедри механізації тваринництва Хмельовський В.С. і асистент Радчук В.В. та доцент кафедри тракторів і автомобілів та біотехнологічних систем Сєра К.М.
          На дослідних полях було представлено понад 80 гібридів різних культур та біля 100 одиниць сучасної сільськогосподарської техніки провідних світовим марок та можна було ознайомитися з сучасними передовими технологіями. Зокрема відбулася демонстрація роботи обприскувачів фірм CASE IH, LEMKEN, HORSCH, зернозбиральних комбайнів CASE IH і CLAAS на збиранні соняшнику та сої, ґрунтообробної техніки HORSCH, LEMKEN та багато інших. Також було представлено широкий спектр сільськогосподарської хімії та технологій її застосування.
           Участь в роботі таких заходів дає можливість на практиці побачити світовий рівень розробок сучасної сільськогосподарської техніки та застосовувати їх у навчальному процесі.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook