Навчально-науково-виробнича лабораторія переробки плодів та овочів пропонує власну продукцію: приходьте, куштуйте і купуйте

14 грудня 2016 року

 При кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика вже багато років функціонують дві навчально-науково-виробничі лабораторії – «Переробки плодів та овочів» і «Переробки продукції рослинництва». На їх базі студенти проходять навчальні практики, а магістри та аспіранти – проводять свої наукові дослідження. Отримана ж продукція реалізується співробітникам університету згідно кошторису. 

 
У цьому році виготовили 140 кг повидла зі смородини, засолили огірків. Їх - більше 900 трьохлітрових банок, говорить завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Григорій Подпрятов. 400 кілограмів огірків надійшло з Агростанції, решта – з університетського саду. Також засолили 250 кілограмів помідорів. 
 
 
Співробітникам лабораторії у переробці фруктів та овочів допомагали студенти, які проходять тут навчальну практику. 
 
 
 
Тому співробітники кафедри і лабораторій запрошують всіх бажаючих придбати виготовлену ними екологічно безпечну продукцію, тим паче, що й ціна на неї доволі демократична – 30 грн за банку (без вартості тари). Приходьте, купуйте і куштуйте!
 
Ірина Білоус
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook