Гуманітарно-педагогічний факультет надає можливість навчання за програмою «подвійних дипломів» та стажування у закордонних університетах

22 червня 2016 року

Інформаційний лист щодо навчання за програмою «подвійних дипломів» та стажування

Враховуючи інтереси і потреби української студентської молоді, Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) уклав угоду про співпрацю з Поморською академією в Слупську (Республіка Польща) та запрошує студентів до участі в міжнародній програмі подвійних дипломів.

Слупськ – стародавнє місто поблизу Балтійського моря з багатою історією та культурою. Одне з найпривабливіших туристичних місць із неперевершеними архітектурними пам’ятками, добре розвиненою інфраструктурою та всіма можливими видами розваг. Слупськ гармонійно поєднує в собі темпи сучасного європейського міста та водночас зберігає відчуття спокою та чистоти древніх традицій.

Поморська академія в Слупську – це знаний навчальний заклад на теренах Європи, який здійснює підготовку зі спеціальностей педагогіка, соціальна робота, філологія та ін.

Навчаючись на гуманітарно-педагогічному факультеті зі спеціальностей «Соціальна робота», «Філологія», Ви маєте можливість навчатися за програмою «подвійних дипломів» у Поморській академії в Слупську. Після закінчення Ви отримаєте два дипломи – український та диплом європейського зразка (польський). Навчання відбувається посеместрово (семестр в Україні, семестр в Польщі) протягом трьох років.

Мова навчання – польська та українська. Надається можливість відвідувати безкоштовні курси польської мови на базі Поморської академії в Слупську.

Оплата за семестр навчання складає 400 €, за весь період навчання – 1.200 € (можлива помісячна оплата у розмірі 100 €). Надається можливість проживання в гуртожитку. (трьохмісна кімната з холодильником, електрочайником тощо).

До послуг студентів: бібліотеки, сучасні лабораторії з новітнім обладнанням, спортивні зали, студентські їдальні та ін.

Місто відкриває багато можливостей для працевлаштування студентів, а навчальний заклад зі свого боку створює всі умови для оптимального поєднання навчання та здобуття професійного і практичного досвіду. Розклад занять складено так, що студенти мають можливість не тільки навчатися, але й працювати та подорожувати.

Отримання диплома європейського зразка дає можливість працевлаштуватися на європейському ринку праці.

Студенти гуманітарно-педагогічного факультету мають можливість пройти на безкоштовне семестрове стажування за фахом у польському навчальному закладі з одночасним зарахуванням семестру в НУБіП України і після закінчення отримати сертифікат.

Мова стажування – польська, англійська, німецька та українська. Надається можливість відвідувати безкоштовні курси польської мови на базі Поморської академії в Слупську, проїзд та харчування – за власний рахунок.

Деканат гуманітарно-педагогічного факультету
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook