На факультеті землевпорядкування відбулася зустріч випускників: 20, 15, 10, 5 років

5 червня 2016 року

     Зустріч випускників факультету землевпорядкування вже другий рік поспіль відбувається у період святкування Дня народження НУБіП України.
Цього року, зібралися побачити один одного та пригадати студентські роки перший випуск факультету. Дуже цікаво було почути про успіхи тих випускників, які закінчили ще Українську сільськогосподарську академію Червоного прапору в 1996 років.

     Староста групи, Олександр Ярема, а нині заступник міністра молоді та спорту, у своєму виступі виразив величезну подяку основоположникам факультету Леоніду Новаковському, Михайлу Сердюку та Олександру Панчуку. Згадав, що вступали у навчальний заклад вони в липні 1991 року, коли ще був Радянській союз, а свято 1 вересня відзначали вже в незалежній Україні. А випускний вечір першого випуску припав на 28 червня 1996 року, коли запрошені гості спочатку вітали випускників з прийняттям Конституції України, а тоді вже з отриманням диплому. До речі, перший випуск факультету налічував всього 23 студенти. Відзначу, що на 20-річну зустріч випускники приїхали не тільки з України, а й з Канади та Молдови. 

     У числі випускників, що святкували 15-річний ювілей з дня випуску є декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, до речі його однокурсники цим дуже пишаються. Також у 2006 році закінчили навчання доценти Руслан Тихенко, Наталія Бавровська та Лариса Паламарчук. Від імені випускників цього року до слова було запрошено Валентина Поліщука, колишнього заступника губернатора Вінничини. Днем раніше, ще один випускник цього року, директор департаменту землеустрою Держгеокадастру України Олександр Краснолуцький взяв участь у святкуванні Дня Університету та подарував студентам сучасний геодезичний прилад.

     Від імені випускників, що святкували 10 років з дня закінчення університету виступила Юлія Биша, провідний фахівець Управління Держгеокадастру України в Корюківському районі Чернігівської області. Випускниця подякувала викладачам за отримані знання та вкотре наголосила, що землевпорядником бути престижно і цікаво. Її однокурсник Богдан Буяновський теж згадав студентські роки, а особливо навчання на військовій кафедрі.

     Випускників також привітала завідувач кафедри управління земельними ресурсами професор Ольга Дорош, доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів Михайло Бережняк, колишні викладачі Петро Жолкевський, Віктор Леонець та інші. 

     Усі гості залишили побажання студентам на дошці бажань.
     На завершення зустрічі студенти влаштували випускникам чудовий концерт.

Наталія Мединська, 
заступник декана факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook