На факультеті конструювання та дизайну визначили найуспішніші студентські наукові гуртки

16 травня 2016 року

     13 травня 2016 року у рамках заходів присвячених Дню науки студенти та викладачі факультету конструювання та дизайну заслухали доповіді про основні результати роботи студентських наукових гуртків.

Изображение
 

     За одностайним рішенням журі найкращими визнані результати роботи гуртка „Мехатроніка”, про які звітував студент четвертого курсу Валерій Кулінський та „Комп’ютерна графіка та твердотільне моделювання” (про них розповіла першокурсниця Юлія Хуторянська). Тож Юлія та Валерій представлятимуть здобутки своїх гуртків на загальноуніверситетському засіданні з визначення кращих студентських наукових гуртків.

 

 

     Цього ж дня у навчальному корпусі №11 проходила виставка наукових досягнень викладачів та студентів факультету конструювання та дизайну. Всі охочі могли не тільки послухати про досягнення гуртків факультету, а й побачити їх на власні очі. Презентовані експонати зацікавили не лише студентів, а й викладачів. Особливий інтерес викликав 3D-принтер, роботу якого продемонстрував молодший науковий співробітник кафедри конструювання машин і обладнання Олександр Шевчук.
 

     



     Загалом, усі заходи, які пройшли цього дня, мали успіх. Тож побажаємо всім учасникам не зупинятись на досягнутому та ширше розкривати всій науковий потенціал!


Юрій Ромасевич,
заступник декана факультету конструювання
та дизайну з наукової роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook