Зустріч з Олександром Морозом: «Що серце мені непокоїть…»

21 квітня 2016 року

     21 квітня відновив свою роботу дискусійний клуб «Вектор». І першим його гостем став голова Верховної Ради України у 1994-1998 та 2006-2007 рр., відомий політик і громадський діяч Олександр Мороз, який, власне, і визначив тематику цієї зустрічі – «Що серце мені непокоїть…».
     Її організатори – Рада ветеранів і профспілка студентів і аспірантів НУБіП за сприяння ректорату і ННЦ виховної роботи та соціального розвитку – запросили на неї студентів інженерних спеціальностей. І це не випадково, адже наш гість – випускник саме факультету механізації 1965 року, підкреслив голова Ради ветеранів університету Дмитро Войтюк.

     Олександр Мороз висловив своє бачення нинішньої політичної ситуації в країні загалом і в аграрному секторі зокрема. Незаперечна умова – розмежування бізнесу і влади. При цьому він вважає, що свою долю талановита молодь – така, яка навчається у нашому університеті, – повинна шукати на рідній землі. А знання, які даються у виші, треба засвоїти максимально. Що ж до оцінки діяльності його ректора Станіслава Ніколаєнка, про що пролунало запитання із залу, то зазначив правильність його кроків по реорганізації.

     Та хоча переважна більшість знає Олександра Мороза за політичною діяльністю, але він ще й автор 18 книг прози, поезії, публіцистики, лауреат 6 міжнародних літературно-мистецьких премій тощо. Тож деякі з його поезій лунали в залі, в т.ч. і у виконанні самого автора.

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook