В Ірпінському економічному коледжі провели Ярмарок вакансій

29 березня 2016 року

     З метою підвищення рівня профорієнтаційної роботи серед студентів-випускників та мотивації до професійної діяльності, усвідомлення молоддю своєї відповідальності за вибір професії 25 березня у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» проведено Ярмарок вакансій.

     Роботодавці – учасники заходу ПАТ КБ «ПриватБанк», ПАТ «Акцент-Банк», АБ «Укргаз Банк», ПАТ «Platinum Bank», Ірпінський міський центр зайнятості, ДП «Рітейл Вест» магазин «Фуршет», ПрАТ «Нова лінія», Торгівельна мережа «NOVUS», ТОВ «TV-NET» – відповідали на запитання, що хвилюють кожного з випускників: «Чи навчатися далі?», «Як пройти співбесіду?», «Яким буде перше робоче місце?».

    

    

     Ярмарок відвідали студенти випускних курсів коледжу. Вони детально ознайомилися з діяльністю підприємств, довідалися з «перших вуст» про те, які саме знання і вміння вимагають компанії від майбутніх співробітників. З представниками роботодавців обговорили можливості влаштування на бажану посаду, питання стажування, потенційні перспективи кар’єрного зростання.

    

    

     І те, що випускники отримали корисну інформацію, яка допоможе вирішити питання працевлаштування, сумнівів немає.

Наталія Лісовська,
завідувач навчально-виробничої практики
Ірпінського економічного коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook