Декан економічного факультету відвідав Миколаївський національний аграрний університет та Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

7 лютого 2016 року

     З 27 по 28 січня 2016 року для поглиблення університетської співпраці, вивчення досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів декан економічного факультету Анатолій Діброва відвідав два українські виші – Миколаївський національний аграрний університет та Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського.

    

     У першому на зустрічі з ректором професором С. Шебаніним обговорили низку питань щодо особливостей організації освітньої діяльності в університеті. Декан обліково-фінансового факультету професор О. Вишневська поділилась досвідом формування навчальних планів підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та «Магістр», відповідно до нового переліку спеціальностей.

     Завідувач кафедри обліку і аудиту професор М. Дубініна розповіла про особливості підготовки фахівців з обліку і аудиту: всі науково-педагогічні працівники кафедри пройшовши курси підвищення кваліфікації в Центрі сертифікованого навчання компанії 1С і отримали сертифікати «1С: Бухгалтерія 8». А очільник кафедри фінансів і кредиту професор Н. Сіренко продемонструвала можливості підготовки фінансистів у навчально-науковій лабораторії «Навчальний банк» з використанням автоматизованої банківської системи (АБС) «Scrooge III».

     Декан факультету менеджменту професор О. Шебаніна провела змістовну екскурсію, поділилась досвідом та особливостями підготовки фахівців на очолюваному факультеті. Велике зацікавлення викликав Тренінговий центр, де здійснюється підготовка менеджерів.
     На завершення Анатолій Діброва відвідав музей становлення аграрної освіти на Миколаївщині.

     У Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського Анатолій Діброва зустрівся з деканом факультету економіки професор І. Кіщаком, з яким обговорив нагальні проблеми підготовки фахівців економічного профілю.

Олександр Лабенко,
заступник декана економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook