Для майбутніх фінансистів провели ділову гру «Торгівля фінансовими інструментами на біржі»

26 листопада 2015 року

     На економічному факультеті 19 листопада проведена ділова гра «Торгівля фінансовими інструментами на біржі». Участь у ній взяли студенти четвертого курсу ОС «Бакалавр» за напрямом підготовки «Фінанси і кредит», а також члени гуртка «Розвиток фінансового ринку в Україні» (керівник доцент Костюк В.А.). Консультантами у грі виступили магістри спеціальності «Фінанси і кредит» Дмитро Мисник, Ярослава Бризіцька, Роман Лагута та Ірина Вовк.

    

     На початку магістр Дмитро Мисник виступив з доповіддю «Кращі інвестори та трейдери світу». Після цього студентів поділили на чотири команди: «Золотий стандарт», «Битва титанів», «Золотий актив», «Акули бізнесу» та ознайомили з правилами гри. Її мета полягала в тому, що здійснюючи торгові операції з акціями, потрібно було домогтися перевищення свого капіталу над капіталом суперників. Кожна команда, починаючи партію зі стартовим капіталом, прагнула максимально його збільшити, перешкоджаючи при цьому зростанню капіталу суперників.

    

     Викладачі кафедри фінансів і кредиту Костюк В.А., Аврамчук Л.А., Жарікова О.Б. та Муравський О.А. оцінювали прозорість торгів на фондовій біржі. Гра пройшла досить жваво і весело.

    

     Команда «Золотий стандарт» на чолі з капітаном Максимом Клименком досить продумано нарощували свій капітал, хоча і не стали переможцями.

     В результаті перемогу здобула команда «Битва титанів», капітаном якої був Олександр Кириша. Її учасники зорієнтувалися в останній момент і їхній капітал перевищив капітал суперників.

Вікторія Анатоліївна Костюк,
доцент кафедри фінансів і кредиту


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook