Продовжуються ігри КВК в НУБіП

20 листопада 2015 року

     Півфінальні ігри КВК продовжуються і сьогодні на сцені зустрілися команди таких факультетів (ННІ) та ВП НУБіП України як конструювання та дизайну«Каністра», харчових технологій та управління якістю продукції АПК з актуальною назвою «Фаршировані перці», ННІ лісового і садово-паркового господарства – «Щось таке», механіко-технологічного з назвою «Нам фіолетово». Та ще одні гості нашого вечора – збірна команда КВК відокремленого підрозділу НУБіП України «Немішаєвський агротенічний коледж» під назвою «Гороховий суп»

    

     Судді представлені і можна розпочинати. Команди продемонстрували і познайомили себе з присутніми конкурсом «Візитка». Другим, дуже цікавим конкурсом для глядачів була «Розминка», де кожна команда показала свою кмітливість та почуття гумору, адже кожна відповідь вражала своєю незвичайністю. Завершальним етапом дійства був конкурс відеороликів на тему «Осінні фантазії».

     Всі команди були оригінальні у своєму жанрі але підбивши суддівські бали маємо таку картину другого ігрового дня: збірна команда КД – 15,4 балів, «Фаршировані перці»13,2 бала, ННІ лісового і садово-паркового господарства – 14,4, «Гороховий суп» ВП НУБіП України отримав 14,6 балів. Перемогу здобула команда механіко-технологічного факультету «Каністра» – 16 балів рівно.

     Вболіваємо за своїх фаворитів та приходимо заряджатися позитивними емоціями.

Ходій Дар’я,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook