Факультет тваринництва та водних біоресурсів – Словацький аграрний університет м. Нітра: співпраця триває

20 вересня 2015 року

     Співробітники кафедри конярства і бджільництва факультету тваринництва та водних біоресурсів взяли участь у II міжнародній науковій конференції «Агробіорізноманіття для покращання харчування, здоров’я та якості життя», яка проходила в останню декаду серпня у м. Нітра, Словаччина.

     Під час конференції відбулися переговори щодо продовження співпраці між НУБіП України та Словацьким аграрним університетом в Нітрі щодо виконання Міжнародного проекту № Ukr/SR/SPU3/08 «Вплив нетрадиційних видів рослин і їх продуктів на якість життя».
     Крім цього, обговорені питання членства НУБіП України в міжнародній мережі AgroBioNet 26110230085, що уможливить стажування науково-педагогічних працівників у країнах Європейської співдружності.

     Професор кафедри конярства і бджільництва Валерій Броварський був нагороджений ректором університету-партнера золотою медаллю за успішне ведення співпраці та міжнародних наукових проектів. Інші співробітники відзначені сертифікатами.

     Від імені ректора Станіслава Ніколаєнка та всього колективу делегація нашого університету вручила вітальний лист до 30-річчя Інституту охорони біорізноманіття та біологічної безпеки Словацького аграрного університету.

     За результатами конференції опублікований міжнародний науковий збірник у 2 частинах, де представлені також статті наших колег.

О. Лосєв,
в.о. завідувача кафедри конярства і бджільництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook