Готуємося до нового навчального року

17 серпня 2015 року

 17 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Прийшов час підбивати підсумки вступної кампанії та інтенсивно готуватися до нового навчального року, зазначив ректор. Саме цьому і буде приділена максимальна увага керівництва університету найближчі два тижні. Так, відсьогодні розпочалася Школа першокурсника, під час якої вчорашні вступники, а сьогодні вже студенти знайомляться з університетом, факультетом, поселяються до гуртожитків, одним словом, освоюються на новому місці. 

На цьому тижні також запланована нарада з комендантами гуртожитків (20 серпня) і урочисте прийняття присяги випускниками кафедри військової підготовки у Гончарівську (22 серпня). 
 
Як повідомив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, зараз проводиться формування груп з вивчення іноземної мови, триває літній вирівнювальний семестр. Планово виготовляються залікові книжки та студентські квитки.
 
Учений секретар Оксана Барановська доповіла про хід підготовки до серпневої вченої ради. Зокрема, сформований проект порядку денного, готується оновлений проект положення про відокремлені підрозділи.
 
Керівники відділів юридичного, кадрів, планово-фінансового, спеціального, міжнародного та бухгалтерії доповіли про поточну діяльність і плани на тиждень.
 
Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про завершальний заїзд до спортивно-оздоровчого табору «Академічний» та плани з оновлення бази на наступний сезон.
 
Проректор з навчально-наукового-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в університеті. По графіку йду ремонти в 6 та 7 гуртожитках, завершується укладка паркету в 69 аудиторії корпусу №1.
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін проаналізував підсумки вступної кампанії. Так, у цьому році до університету на освітній ступінь бакалавра вступили 2561 юнаків і дівчат на бюджетну форму навчання (у минулому році 2531) та 480 - на контрактну (318). Відповідно до магістратури – 1481 (1707) та 458 (400). Серед першокурсників більше 70% студентів, які обрали наш університет першим, другим та третім пріоритетом. Також на контролі збирання силосу, оранка і підготовка до посівної кампанії в господарствах.
 
Підсумовуючи, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші – вести постійний діалог з першокурсниками, організовано провести медогляд студентів, оглянути лекційні аудиторії і встановлене в них мультимедійне обладнання. Валерію Іщенку – остаточно завершити підготовку маршруту огляду об’єктів, які будуть відкриті перед засіданням вченої ради 28 серпня. Оксані Барановській – підготувати роздаткові матеріали до вченої ради.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook