Увага! Оголошується конкурс проектів науково-дослідних робіт на 2016 рік!

27 червня 2015 року

 Шановні колеги, з 22 червня в університеті оголошений перший етап конкурсного відбору проектів науково-дослідних робіт, які плануються до виконання у 2016 р. за рахунок коштів державного бюджету.

 
При формуванні тематики наукових досліджень і розробок необхідно орієнтуватись на вирішення найактуальніших проблем у сфері розвитку науки та економіки, зокрема шляхом формування міждисциплінарної тематики зазначених проектів. Перевага при відборі надається тим проектам, які мають особливо важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки держави, мають прикладні результати подвійного використання, а також конкурентоспроможності на світовому ринку та спрямовані на використання у соціальній сфері, виробництві, навчальному процесі (прогнозований обсяг фінансування проектів планувати не менше 80 тис. грн. на рік).
 
Обговорення проектів НДР відбувається у наукових колективах, на кафедрах. Наукові керівники мають подавати проекти НДР, підготовлені за формами МОН України, у роздрукованому виді та на електронному носії директорам НДІ/заступникам деканів факультетів. Формування тематичного плану відбувається після обговорення на науково-технічних/наукових радах.
 
До 31 липня директори НДІ/заступники деканів з наукової роботи мають подати у науково-організаційний відділ НДЧ (корп. 4, к. 28) відібрані проекти НДР у роздрукованому виді та на електронному носії, зведений їх Перелік по НДІ/факультету, витяг з протоколу засідання науково-технічної/наукової ради НДІ/факультету.
 
На цьому тижні планується проведення роз’яснювального семінару щодо особливостей заповнення форм і подання проектів НДР на конкурс МОН України. Точна дата буде повідомлена додатково.
 
 
Начальник науково-організаційного відділу НДЧ
В. Самсонова
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook