У НУБіП України очно стартувала літня екзаменаційна сесія 2023-2024 н.р.

22 травня 2024 року
  20 травня в Університеті організовано стартувала літня екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р., яка триватиме три тижні по 07 червня 2024 року. Проведення літньої екзаменаційної сесії в умовах воєнного стану в нашій державі, регламентовано в університеті оновленим «Положенням про екзамени і заліки у НУБіП України», затвердженим вченою радою університету 26.04.2023 р. (протокол №10) та розміщеним на офіційній веб-сторінці університету.

  На сьогодні можна констатувати, що екзамени відбуваються організовано за затвердженим заздалегідь розкладом.

  Вимоги щодо організації та проведення сесії для студентів університету виконано, зокрема:

  • літня екзаменаційна сесія для студентів 1-3 курсів бакалаврату та 1 року навчання магістратури триватиме згідно із затвердженим графіком освітнього процесу на 2023-2024 н.р. з 20 травня до 07 червня 2024 р., а у студентів 4 випускного курсу бакалаврату та магістрів 2 року навчання освітньо-наукових програм вона вже завершилася. Випускники вже активно готують бакалаврські та магістерські кваліфікаційні роботи до захисту;
  • декани факультетів та директори ННІ затвердили розклади проведення заліків і екзаменів, захисту курсових робіт і проєктів для студентів бакалаврату та магістратури й розмістили їх на офіційних вебсторінках факультетів і ННІ (у рубриці «Літня екзаменаційна сесія 2023-2024 н.р.»); спільно з гарантами освітніх програм забезпечили доведення цієї інформації до студентів та науково-педагогічних працівників (НПП), які викладають відповідні дисципліни навчального плану та будуть приймати екзамени у студентів;
  • відомості обліку успішності вже роздано усім НПП, які будуть приймати екзамени та заліки у студентів;
  • НПП за результатами навчання студентів у семестрі та, враховуючи результати в Elearn, виставили у графу «Навчальна робота» відомості обліку успішності (рейтингові бали) студентам за навчальну роботу у 2 семестрі.

  Отже, науково-педагогічні працівники і студенти повністю готові до проведення сесії, яка вже триває, а надалі у студентів за графіком освітнього процесу будуть літні навчальні та виробничі практики.

  Зазначимо, що до екзаменів приступили понад 400 академічних груп студентів 1-3 курсу бакалаврату та 80 академічних груп магістрів 1 року навчання, а це понад 11 тисяч студентів.

  Так, у ННІ лісового і садово-паркового господарства сьогодні тривають екзамени у магістрів з дисциплін «Формове різноманіття деревних рослин з основами дендропроектування», а у студентів бакалаврату «Декоративна дендрологія» та «Селекція і генетика декоративних деревних рослин».

  На факультеті ветеринарної медицини студенти магістратури складають екзамени з дисциплін «Клінічна діагностика хвороб тварин» та «Ветеринарна фармакологія», «Оперативна хірургія, топографічна анатомія та  анестезіологія».

  Факультет тваринництва та водних біоресурсів організував складання екзаменів для студентів факультету згідно затвердженого графіка сесії. Екзамени у студентів факультету сьогодні з таких дисциплін: «Біотехнологія у тваринництві», «Біохімія у тваринництві», «Технологія виробництва продукції бджільництва», «Іхтіопатологія», «Аквакультура природних водойм».

  На гуманітарно-педагогічному факультеті свої академічні успіхи підтверджували студенти спеціальностей «Професійна освіта», «Філологія», «Міжнародні відносини», «Журналістика».

  Екзаменаційні білети усіма викладачами розроблені відповідно до вимог оновленого «Положення про екзамени та заліки», в аудиторії для проведення співбесіди присутні два викладачі від кафедри, яка забезпечує викладання відповідної дисципліни. Сесія триває.

  І це лише незначна кількість дисциплін, з яких студентам університету необхідно скласти екзамени, таких налічується майже понад тисячу. Гаряча пора і на інших факультетах та ННІ: агробіологічному, інформаційних технологій, аграрного менеджменту, захисту рослин, екології та біотехнологій, економічному, конструювання та дизайну, механіко-технологічному, землевпорядкування, юридичному та інших.

Бажаємо всім студентам Університету успішного завершення
літньої екзаменаційної сесії та об’єктивних оцінок!


Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook