Кафедра землевпорядного проектування

Міжнародна діяльність

     Метою міжнародної діяльності кафедри є підвищення ефективності співпраці з навчальними закладами-партнерами, пошук, вивчення і застосування кращого закордонного досвіду науково-дослідної та навчально-методичної роботи, розширення мобільності науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти, підвищення іміджу кафедри та університету в Україні та за її межами.
Головними напрямами діяльності кафедри в сфері міжнародного співробітництва є :
  • співпраця з міжнародними освітніми установами;
  • використання міжнародного досвіду в науковій, навчально-методичній та культурно-виховній роботі;
  • організація стажувань, підвищення кваліфікації викладачів кафедри;
  • залучення науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти до участі у міжнародних проектах;
  • сприяння науковій співпраці з іноземними колегами.
     З метою обміну науковим досвідом та презентації наукових досліджень, кафедра активно розширює свої міжнародні контакти з аналогічними кафедрами європейських університетів. В рамках укладених угод про співпрацю, здійснюється ефективне міжнародне співробітництво з колегами з-за кордону, зокрема з університетів:
Вроцлавський природничий університет,         м. Вроцлав, Польща
Вармінсько-Мазурський університет,                м.Ольштин, Польща
Сільськогосподарська академія університету ім. Вітовта Великого, м.Каунас, Литва
Латвійський університет біонаук та технологій, м.Єлгава, Литва
     Викладачі проходили програми професійного навчання у галузі земельних відносин у Польщі, Німеччині, Франції та США, є учасниками програм академічних обмінів у Польщі та Туреччині. Працівники кафедри щорічно беруть участь у конференції та виставці INTERGEO, а також міжнародній конференції «Baltic Surveying», що є найбільш масштабним заходом для землевпорядної та геодезичної спільноти східної Європи.

     Співробітниками кафедри активно проводиться міжнародна співпраця з метою вивчення зарубіжного досвіду регулювання земельних відносин. Завідувач кафедри землевпорядного проектування д.е.н., проф. А.Г. Мартин взяв участь у фаховій інформаційній поїздці до Німеччини, що була приурочена до Міжнародного зеленого тижню у Берліні. Він у складі української делегації, до якої увійшли представники Мінагрополітики, Держгеокадастру та навчальних закладів, відвідав Товариство з управління та реалізації земель (BVVG Bodenverwertungs–und–verwaltungs GmbH), Федеральне міністерство сільського господарства та продовольства Німеччини, взяв участь у спеціалізованих конференціях та семінарах в рамках міжнародного подіуму Глобального форуму із сільського господарства та продовольства (GFFA), а також відвідав Міжнародну виставку-ярмарок «Зелений тиждень».
     На запрошення Регіонального офісу у Європі та Центральній Азії Всесвітньої продовольчої організації (ФАО) ООН завідувач кафедри землевпорядного проектування, д.е.н., проф. А.Г. Мартин взяв участь у семінарі щодо імплементації Добровільних принципів відповідального управління земельними, лісовими та рибними ресурсами у контексті національної продовольчої безпеки, який відбувся у Будапешті.
     Завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин, доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько, доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Кольоса, доцент кафедри землевпорядного проектування Оксана Кустовська, аспірантка кафедри Юлія Мороз, щороку беруть участь у Міжнародній конференції «Baltic Surveying», що є найбільш масштабним заходом для землевпорядної та геодезичної спільноти східної Європи.

     Завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, доктор економічних наук Андрій Мартин як експерт Антикорупційної мережі для Східної Європи та Центральної Азії Організації із економічного співробітництва та розвитку відвідав Таджикистан у складі місії 4-го раунду моніторингу цієї країни в рамках Стамбульського плану дій по боротьбі із корупцією.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook