Гуманітарно-педагогічний факультет: у новий семестр з новими силами, планами та ідеями!

27 січня 2024 року

З новими силами, планами та ідеями розпочинають новий навчальний семестр на гуманітарно-педагогічному факультеті. 25 січня 2024 року адміністрацією факультету було проведено онлайн-зустріч з наставниками та старостами академічних груп, на якій розглядалися актуальні питання організації освітнього процесу.
 Декан факультету Інна Савицька під час зустрічі звернулася до студентів факультету з привітаннями, а також наголосила на вимогах до організації освітнього процесу у другому семестрі 2023-2024 навчального року та визначила основні акценти навчання в нинішніх умовах щодо збереження здоровʼя та життя.
 Актуальні питання в організації освітнього процесу підняли у своїх виступах заступники декана. Зокрема, заступник декана Наталія Шевченко, охарактеризувала вимоги до навчальної роботи студентів і відвідування занять, надання індивідуальних графіків, звітності старост і наставників академічних груп. 

 Заступник декана Ігор Буцик довів присутнім терміни і дати навчального семестру, особливості організації освітнього процесу, розкладу навчальних занять та вивчення вибіркових дисциплін. Особливу увагу Ігор Михайлович приділив організації навчальних та виробничих практик студентів.

 Терміни та особливості оформлення документів на соціальну стипендію, умови та правила проживання в гуртожитку повідомив заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Богдан Назаров. Богдан Олександрович закцентував увагу студентів на дотриманні правил безпеки під час проживання в гуртожитку та дій під час повітряної тривоги.

 Наприкінці зустрічі старости мали можливість поставити запитання. Підсумовуючи зазначимо, приємно, що наш деканат працює задля покращення умов та вчасної інформованості студентів, аби досягнення та забезпечення ефективності навчання навіть у період воєнних дій було комфортним.
 Варто наголосити, що проведена онлайн-зустріч адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету з наставниками та старостами академічних груп була жвавою та плідною. Ми впевнені, що наступний семестр буде ефективним, якісним та успішним!

Бажаємо усім енергії, завзятості, натхнення та оптимізму!
А особлива подяка нашим захисникам і захисницям за можливість жити та навчатися в Україні!

Оксана Горенко, Вікторія Ратовська,
студентки гуманітарно-педагогічного факультету

 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook