Атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»

28 листопада 2023 року

 

23 листопада 2023 року на засіданні кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, відповідно графіку освітнього процесу в університеті та вимог до атестації студентів магістратури зазначених у Положенні про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи у НУБіП Україні, відбулася перша атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування». Атестація здобувачів вищої освіти на предмет виконання індивідуального навчального плану пройшла у формі звіту та обговорення представлених презентацій мети магістерської кваліфікаційної роботи, задач та методів дослідження.
 
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професор Тетяна Балановська, звертаючись до присутніх на засіданні здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти і викладачів кафедри, відмітила важливість атестації в процесі підготовки магістрів, що дає можливість для майбутніх фахівців-управлінців обґрунтувати актуальність обраних напрямів дослідження відповідно теми магістерської кваліфікаційної роботи, чітко окреслити мету, задачі та методи дослідження, висвітлити результати своєї вже виконаної наукової роботи, а також отримати конструктивні пропозиції, рекомендації й зауваження від викладачів кафедри, що забезпечить вчасність, правильність і ґрунтовність виконання всіх розділів індивідуального плану. Завідувач кафедри повідомила про порядок звітування здобувачами вищої освіти за результатами виконання індивідуальних планів на предмет атестації.
Гарант освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» Ольга Гогуля акцентувала увагу на основних вимогах та нормах Положень, що регламентують підготовку здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України; деталізувала види поточної та майбутньої навчальної та наукової роботи, висвітлила основні етапи підготовки та захисту магістерських кваліфікаційних робіт. Особливу увагу звернула на сторінку магістра на сайті НУБіП України, необхідність та обов’язковість поступового наповнення усіх рубрик портфоліо.
 
  Після вступної (настановчої) частини щодо питання атестації здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського заслухали звіти студентів-магістрів денної форми навчання. Здобувачі коротко презентували мету, завдання, об’єкт та предмет дослідження за темою магістерської кваліфікаційної роботи, обґрунтували методи дослідження.
 
 
 
У процесі заслуховування звітів, відповідей здобувачів на запитання присутніх на засіданні, викладачі кафедри разом із студентами магістратури обговорили проблемні поточні питання стосовно навчальної та наукової роботи та шляхи їх вирішення, окреслили перспективні завдання, які необхідно виконати для проходження другої атестації, під час якої передбачено презентувати теоретичну складову магістерської кваліфікаційної роботи.
 
Дякуємо нашим здобувачам вищої освіти за плідну роботу та бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, успішного складання сесії, творчого натхнення до подальших ґрунтовних досліджень!
 
Гарант ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
Ольга Гогуля
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook