До уваги студентів, які відносяться до категорії учасників бойових дій та їх дітей, дирекцій ННІ, деканатів факультетів

26 листопада 2023 року
  Доводимо до відома, що постановою Кабінету Міністрів України від 14.11.2023 р. №1197 внесено деякі зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) закладів фахової передвищої та вищої освіти, якими змінено вимоги до формування документів для призначення соціальних стипендій.
  Зокрема, Перелік документів для категорії учасників бойових дій та їх дітей доповнено довідкою за формою згідно Додатку 6 до Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 р. №413 ДОВІДКА про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв`язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.
  При наявності такої довідки подання копії посвідчення учасника бойових дій (до його отримання) не вимагається.
 

      Уточнені у зв’язку із цим перелік відповідних документів розміщено на сайті Університету в розділі «Студенту».

 
  Просимо відповідальних осіб ННІ і деканатів негайно ознайомитися з оновленими вимогами для використання в роботі та проінформувати студентів. При виявленні додаткових осіб, які мають право на отримання соціальної стипендії у зв`язку із внесеними змінами, терміново забезпечити подання відділу соціальної роботи необхідних документів.
 
 
Віктор ПОТЕБНЯ,

начальник відділу соціальної роботи 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook