На факультеті інформаційних технологій завершили роботу екзаменаційні комісії з державної атестації магістрів

27 листопада 2023 року
  Більшість магістрів попри всі складності, тривалі повітряні тривоги успішно підтвердити свою кваліфікацію перед шановними членами екзаменаційних комісій. 

  Ще вчора наші магістри були студентами, а завтра – поповнять ринок IT-шників. Їхні презентації продемонстрували відповідний рівень фахових знань та навичок. Усі отримали належні оцінки та рекомендації. Кожен довів, що здатен до аналітичної і дослідницької роботи, а також до креативного проєктування та цікавих технічних рішень в різних сферах.
Протягом цілого тижня 13-17 листопада на факультеті панувала урочиста атмосфера захистів магістерських робіт. Декан факультету Олена Глазунова відкрила роботу екзаменаційних комісій, побажавши всім продуктивної роботи, студентам – блискучої демонстрації своїх результатів, та всім разом – задоволення від спілкування.
  13 та 14 листопада 2023 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів за освітніми програмами «Інформаційні управляючі системи і технології» та «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» спеціальності «Комп’ютерні науки».
  Усі роботи були підготовлені на хорошому рівні, а студенти показали високий професійний рівень.
  17 листопада пройшов захист робіт студентами за освітньою програмою «Програмне забезпечення інформаційних систем» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».
  Захист магістерських робіт відбувався в очному форматі перед експертною комісією, якою керував академік, доктор технічних наук, професор Андрій Миколайович Гуржій. Кожен магістр мав можливість представити свою роботу, розповісти про мету дослідження, використані методи та отримані результати. Експерти ставили питання, спрямовані на виявлення розуміння предметної області та отримані знання.

  16, 17 листопада 2023 року на кафедрі комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки факультету інформаційних технологій відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 123 - Комп’ютерна інженерія.

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u34/photo_2023-11-17_17-27-51_5.jpg

  Успішний захист магістерських кваліфікаційних робіт з освітньої програми "Комп’ютерні системи і мережі" переконливо довів, що вихованці кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки факультету інформаційних технологій оволоділи основами створення комп’ютерних систем і мереж, систем кііберзахисту у мережах.

  Захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економічна кібернетика» розпочався 15 листопада 2023 року в змішаному форматі на дві з половиною години пізніше, запланованого часу, у зв’язку з оголошеною повітряною тривогою. Але це ніяк на вплинуло на настрій магістрів та успішні результати захисту.

Зображення, що містить одежа, особа, чоловік, у приміщенніАвтоматично згенерований опис

  Комісія під головуванням Вдовенко Наталії Михайлівни професорки, завідувачки кафедри глобальної економіки попередньо ознайомилась з кожною поданою до захисту кваліфікаційною магістерською роботою, відгуками керівників робіт та рецензіями на роботи від фахівців факультету.

  Обговорення кожної теми перетворювалося на наукову дискусію усіх присутніх на захисті. Комісія зазначила, що теми кваліфікаційних робіт, подані до захисту – актуальні, сучасні й фахово представлені, а всі вимоги до кваліфікаційних робіт – виконані.

  Під час захисту всі наші магістри продемонстрували високий рівень отриманих фахових знань, готовність і спроможність до професійної реалізації та подальших наукових досягнень. Актуальна тематика представлених до захисту робіт, належний супровід наукових керівників засвідчили реальну можливість студентів віднайти власну сферу наукових та практичних інтересів в обраній спеціальності.

  Екзаменаційні комісії відзначили високий рівень фахової підготовки здобувачів вищої освіти, більшість з яких вже працюють за обраних фахом.

  Щиро вітаємо наших магістрів із здобуттям другого рівня вищої освіти! Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я і, незважаючи на всі труднощі, працювати на перемогу, відбудову та розбудову нашої України!

 

 

Наталія Клименко,
заступник декана з навчально роботи
факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook