Профорієнтаційна робота викладачів кафедри геодезії та картографії у жовтні пройшла насичено

7 листопада 2023 року
  19.10.2023 року відбулась зустріч доцентів кафедри геодезії та картографії Олексія Жука та Євгенії Кривов’яз із учнями 10-х та 11-х класів селища Згурівка Київської області.

 

Викладачі кафедри геодезії та картографії зустрілися із учнями Згурівської “Гімназії-загальноосвітньої школи I ступеня”, а потім з учнями Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де відбулась презентаційна доповідь про різноплановість спеціальності «Геодезія та землеустрій», а також ознайомлення з можливими новаціями у правилах прийому на 2024р.

 

   Професор кафедри Іван Опенько 5 жовтня провів захід з профорієнтації у Черкаському художньо-технічному коледжі. Доцент В’ячеслав Богданець упродовж жовтня відвідав із профорієнтаційним заходом Спеціалізовану школу № 7 міста Києва та Новосілківський академічний ліцей “Ерудит”, випускником якого він є.

 Відбувся діалог викладачів кафедри із учнями та педагогами шкіл щодо привабливості вступу й навчання за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», після завершення виступів учні проявили зацікавленість стосовно поданої інформації і далі зустріч переросла у діалог «запитання-відповіді».

   Старший викладач Микола Ковальов проводив профорієнтаційну роботу 02.10.2023 у Броварській спеціалізованій школі І-Ш ступенів № 5 імені Василя Стуса Броварської міської ради Броварського району Київської області.
14 жовтня 2023 року асистент кафедри геодезії та картографії Степчук Яніна завітала до студентів Кам’янець-Подільського фахового коледжу індустрії, бізнесу та інформаційних технологій, аби запросити випускників спеціальності Геодезія та землеустрій продовжити навчання за скороченим терміном у НУБіП. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України, наявні навчально-наукові лабораторії, можливість відвідування підготовчих курсів, активне дозвілля, працевлаштування випускників та міжнародну співпрацю факультету.
Жваве спілкування про особливості складання фахового вступного випробування, правила отримання стипендії та її розмір, побутові умови проживання, спортивні секції й гуртки зацікавило студентів і допомогло їм отримати глибше розуміння можливостей та переваг навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України.
Висловлюємо щиру подяку адміністраціям і вчителям навчальних закладів і зокрема безпосередньо Івчуку Віталію Віталійовичу, Кучинській Галині Іванівні, Никитюк Людмилі Анатоліївні за можливість поспілкуватись з молодим поколінням і презентувати нашу спеціальність і факультет.
 

доценти Євгенія Кривов’яз, В’ячеслав Богданець
асистент Яніна Степчук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook