«Місто, в якому я живу»: названо переможців конкурсу

18 березня 2015 року

    Студентська організація університету провела науковий конкурс «Місто, в якому я живу». Його ідея належить голові наукового клубу Івану Черешнюку. Мета конкурсу – якомога більше дізнатися історій заснування і походження великих міст і маленьких містечок, сіл, в яких живемо. А ще – просвітницька робота серед студентства.

     Конкурс передбачав написання наукової роботи про своє рідне місто та її художню презентацію. Бажання взяти участь у ньому виявили 7 студентів. Протягом двох годин учасники змагалися за звання переможця. За цей час присутні дізналися історію древнього міста Хуст Закарпатської області, здійснили віртуальну подорож Каховкою, Переяславом-Хмельницьким, ознайомилися з гуцульськими звичаями і мальовничими краєвидами селища Верховина, що на Івано-Франківщині та ін.

     

      

     За результатами конкурсу перше місце посіла студентка четвертого курсу факультету аграрного менеджменту Дар’я Кендус, за що її нагороджено скреч-картою України. Другою стала першокурсниця факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Мар’яна Деяк. Вона отримала у подарунок книгу «Україна – 500 куточків, які потрібно відвідати».

     

Організатори висловлюють вдячність всім учасникам за цікаві та змістовні виступи.

Вікторія Мялук,
голова Студентської організації

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook