Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває

12 березня 2015 року

В рамках підготовки до Дня землевпорядника та Дня відкритих дверей викладачі факультету землевпорядкування проводять зустрічі зі школярами загальноосвітніх навчальних закладів Київської області. Так, у четвер, 12 березня 2015 року завідувач кафедри геодезії та картографії, доктор географічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Іван Платонович Ковальчук побував у Новосілківській ЗОШ 1-2 ступенів Києво-Святошинського району, де зустрівся з учнями 10-11 класів.
Він розповів про професію землевпорядника та особливості оволодіння нею, охарактеризував факультет землевпорядкування як провідний серед інших факультетів цього профілю в Україні, ознайомив потенційних абітурієнтів з правилами цьогорічної вступної кампанії, життям студентів цього факультету, можливостями проходження практик як в Україні, так і закордонних ВНЗ. Професор познайомив абітурієнтів з потенціалом професії землевпорядника, можливостями працевлаштування, відповів на запитання учнів і вчителів, запросив учнів та батьків на День відкритих дверей (28 березня 2015 р., вул. Васильківська, 17, 9-00).

Деканат землевпорядкування висловлює подяку проф. Ковальчуку І.П. за проведену роботу та закликає усіх науково-педагогічних працвників та студентський актив факультету землевпорядкування долучитися до профорієнтаційної роботи серед майбутніх абітурієнтів.

 

 

Деканат факультету землевпорядкування


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook