Юлія Завгородня: “Впевнено крокую до мети — стати фахівцем за спеціальністю 181 “Харчові технології”, тому вступаю на Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”
- Добрий день. Розкажіть про себе.
- Добрий день. Мене звати Юлія Завгородня, проживаю в селі Линовиця Чернігівської області, закінчила Линовецьку ЗОШ, професійно займаюсь фотографією та цікавлюсь харчовими технологіями.
- Звідки дізнались про НУБіП України?
- Про НУБіП України дізналась з сторінки фейсбук Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?
- Як споживач завжди цікавилась новинками харчових продуктів, їх складом, технологіями отримання. Хотіла завжди дізнатись про особливості харчових технологій та почала читати матеріали, дивитись відео-програми, що стосуються цієї галузі.
Вподальшому в мене з’явилось хоббі - кулінарія, та з кожним роком в мене виникало ще більше бажання, щоб це стало моєю професією.
Галузь харчової промисловості дуже значуща для задоволення потреб населення у харчових продуктах.
Завжди була, а у сьогоденні ще гостріше є потреба у висококваліфікованих фахівцях для розширення асортименту харчових продуктів, контролювання їх якості та безпечності, впровадження нових технологій.
Впевнено крокую до мети — стати фахівцем у сфері харчових технологій, тому вступаю на Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК!
Розмову вів
Михайло Муштрук,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК