Анна Галушка: “Мій перший пріоритет - спеціальність 181 “Харчові технології” на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”
- Добрий день, розкажіть про себе.
- Добрий день. Мене звати Анна Галушка, проживаю в місті Каневі, Черкаської області, цього року закінчила навчання в школі. Цікавлюсь харчовими технологіями.
- Звідки Ви дізнались про НУБіП України?
- Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналась від своєї мами, випускниці цього закладу, яка має про нього лише найкращі та теплі спогади.
- Що Вас привело здобути вищу освіту за спеціальністю 181 Харчові технології?
- Свій вибір на спеціальності 181 “Харчові технології” зупинила ще з дитинства, завжди цікавилась харчовими продуктами, процесами виробництва промислової харчової продукції, виготовленням різноманітних страв, напоїв і потім я зрозуміла, що цікавість та приготування їжі як хоббі повинні стати моєю професією на все подальше життя. В цьому мені допоможе Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Ваші очікування від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- В мої очікування від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК входить звісно отримання знань в бажаній сфері - харчових технологій від високопрофесійного викладацького складу в сучасно оснащених аудиторіях та лабораторіях, проходження практик, цікаве та насичене студентське життя, активна діяльність в житті Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Отриманий досвід від навчання дасть змогу внести свій вклад у розбудову України після перемоги.
Розмову вела
Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів