Випускник Українського католицького університету Андрій Коробов: "Деревообробка передбачає медитативну роботу, яка залишається актуальною вже не одне тисячоліття"

7 липня 2023 року

   - Добрий день, Андрію. Розкажіть, будь ласка, декілька слів про себе, свої уподобання.
   Добрий день. Мене звати Андрій Коробов, мені 21 рік. Цікавлюся історією, культурою, мистецтвом, мандрівництвом і риболовлею :). Цього року я закінчив Український Католицький Університет на спеціальності «Історія та археологія».

 
 

   - Яку спеціальність обрали для вступу в магістратуру?
   В НУБІП України я обрав спеціальність "Деревообробні та меблеві технології".
  - Чому так кардинально вирішили змінити напрям освіти?
   Свою першу освіту я здобував, бо розумів потребу в якісній гуманітарній базі, з якою мені буде простіше зрозуміти подальший напрям розвитку. Так і сталося: на останньому році навчання я вирішив продовжувати вивчати історію у вільний час, натомість почавши розвиватися в деревообробці.
Ця спеціальність зацікавила мене в першу чергу тому, що вона передбачає медитативну роботу, яка залишається актуальною вже не одне тисячоліття по цілій Земній кулі.
  - Скажіть, будь ласка, чому обрали для подальшого навчання саме НУБіП України?
   Для здобуття фаху я вибрав НУБІП України, бо чув про цей університет виключно хороші відгуки. Випускники і студенти задоволені своїм місцем навчання, у чому я переконався, поспілкувавшись із багатьма з них.
  - Ми знаємо, що Ви вже приїжджали до університету, знайомилися з кафедрою технологій та дизайну виробів з деревини, які Ваші враження?
   Так, дійсно, перед подачею електронної заяви на вступ я захотів побачити де буду навчатися, і переконався у правильності прийнятого мною рішення, коли приїхав до університету. Мені було затишно в його стінах і це мені запам‘яталося. Також мені було приємно поспілкуватися із викладачами і працівниками кафедри, які у деталях розповіли про НУБІП і надали вичерпні відповіді на усі мої запитання, що стосувалися навчання, дозвілля і майбутнього працевлаштування.
  - І наостанок, скажіть, будь ласка, що Ви очікуєте від навчання в нашому університеті?
Я сподіваюся на виключно хороші враження від навчання в НУБІП, знання і навички у зовсім новій для мене сфері та цінні знайомства.

Розмову вів доцент кафедри ТтДВзД
Андрій Спірочкін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook