Вчитись і вдосконалюватись: у Бережанському фаховому коледжі на навчально-тренувальному семінарі повторили правила гри у бадмінтон

8 червня 2023 року
  Саме ці слова стали лейтмотивом навчально-тренувального семінару для викладачів фізичного виховання коледжу та вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Бережанської територіальної громади, що 7 червня 2023 року відбувся на базі ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» за ініціативи Федерації бадмінтону України та сприяння факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Семінар провів сертифікований тьютор Андрій ОГНИСТИЙ.

  Складався семінар (до речі, Бережанщина стала першою, крім Тернополя, де відбувся подібний семінар) з двох частин – теоретичної та практичної.
  В першій частині учасники семінару ознайомились з історією виникнення бадмінтону, цікавими фактами про бадмінтон та із основними правилами гри. Майже півтори години тривала практична частина семінару, під час якої учасники засвоювали технічні та тактичні аспекти гри у бадмінтон, вчились планувати заняття з бадмінтону, вдосконалювали власні практичні вміння і навички гри в бадмінтон.
 
  Також під час семінару слухачі мали змогу ознайомитись з можливостями програми Shuttle Time, з особливостями реєстрації для проходження онлайннавчання та із методичним забезпеченням навчального процесу.
 

  За результатами навчально-тренувального семінару слухачі отримають міжнародний сертифікат вчителя з бадмінтону за програмою Shuttle Time.

 
Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook