Школярі відкривають для себе НУБіП України

8 лютого 2015 року

     На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» профком студентів продовжує профорієнтаційний тур по школах України. Цього разу – відвідини Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині.
     Під час зустрічі учні школи дізналися про історичне становлення нашого вишу, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу. А ще їм було презентовано потужний науковий потенціал, можливості стажування за кордоном.
     У процесі діалогу абітурієнти цікавилися обсягом держзамовлення, соціально-побутовими умовами в студентських гуртожитках університету, в яких розмірах кращі студенти отримують стипендію.

     Із непідробним інтересом слухали школярі інформацію заступника голови профкому студентів Володимира Литвиненка про те, як і де зможуть реалізувати свій творчий потенціал. Адже в університеті діє не один десяток колективів художньої самодіяльності, клубів за інтересами, спортивних секцій. Тих, хто хоче розвинути лідерські здібності, запрошує до своїх лав профспілкова організація студентів.


     На завершення з учнями проведена тематична вікторина. Її переможці отримали сувеніри з символікою профкому студентів НУБіП України.

Олексій Муравський,
голова профкому студентів НУБіП України

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook