Звітно-виборча конференція спілки молодих вчених: нові перспективи

23 квітня 2023 року
 20 квітня відбулась звітно-виборча конференція Спілки молодих вчених, на якій були присутні 49 делегатів від структурних підрозділів Університету. Підтримати молодих вчених завітали ректор університету, академік НАПН України Станіслав Миколайович Ніколаєнко, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Миколайович Кондратюк і начальник науково-дослідної частини Володимир Віталійович Отченашко.

 

  З вітальним словом до учасників Конференції звернувся ректор університету. Він наголосив на необхідності оптимізації творчого потенціалу молоді у реалізації нових наукових перспектив. У свою чергу Університет гарантує ідейну і фінансову підтримку молодих вчених.

  Зі звітом щодо діяльності Спілки молодих вчених виступила голова, професор Марина Владиславівна Галат, прозвітувавши за останні роки діяльності. Розглянули наступним питанням, про підготовку щорічного опитувальника. Опитувальник для молодих вчених НУБіП України спрямований на вивчення якості заходів Спілки, орієнтованих на проблеми молодих вчених.

  У цьому році молоді вчені виявили бажання підготувати і організувати V Міжнародну конференцію молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя і природокористування», на якій зможуть відобразити свої творчі наукові здобутки.
  Наступним питанням Конференції були вибори голови Спілки молодих вчених НУБіП України. Кандидатом на дану посаду стала Наталія Петрівна Грищенко, кандидат с.-г. наук, доцент, доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві. З 2020 року вона очолює Раду молодих вчених факультету тваринництва і водних біоресурсів. Маючи досвід очолювати роботу молодих вчених підрозділу, вона виявила бажання балотуватись на голову Спілки молодих вчених Університету і представила програму з перспективами роботи. Усі делегати Конференції одностайно підтримали кандидатуру Наталії Грищенко на голову Спілки молодих вчених.

  Насамкінець молоді вчені схвалили оновлене Положення про Спілку молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України, за яким вона працюватиме до наступної звітно-виборчої Конференції.

  Бажаємо Наталії Петрівні наснаги і сил у реалізації амбітних планів щодо розвитку Спілки молодих вчених!

Марина Галат,
професор

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook