Факультет інженерії та енергетики

Інформаційний блок

Реалізована ступенева підготовка фахівців "молодший спеціаліст" – "бакалавр": кращі випускники відділення з підготовки молодших спеціалістів інституту та інших навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації продовжують навчання за програмою зі скороченим терміном.

Практична підготовка студентів проходить у сучасних лабораторіях: деталей машин; механіки матеріалів і конструкцій; матеріалознавства і ТКМ; двигунів внутрішнього згорання; електрообладнання; підйомно-транспортних механізмів; сільськогосподарських машин; ремонту; стандартизації, сертифікації і метрології, які оснащені сучасними машинами, приладами, комп’ютерним і презентаційним обладнанням. Практичне навчання студентів здійснюється завдяки проведенню навчальних і виробничих практик у навчально-науково-виробничому підрозділі інституту та в провідних підприємствах Чернігівської області.

Студенти факультету – активні учасники тематичних олімпіад та науково-практичних конференцій, відвідують гуртки, спортивні секції, беруть участь у найрізноманітніших заходах факультету та інституту.

Студенти факультету мають можливість навчатися на військовій кафедрі та отримати звання офіцера запасу Збройних сил України.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook