Факультет тваринництва та водних біоресурсів

Навчальна робота

    Факультет тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України організовує освітньо-науковий процес підготовки фахівців освітніх ступенів: “Бакалавр” та “Магістр” за денною та заочною формами навчання.

   Термін навчання за денною та заочною формами за освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів на базі загальної середньої освіти складає 4 роки.

   Для осіб, які мають освітньо-кваліфікаційний рівень фахового молодшого бакалавра (молодший спеціаліст) за обраним напрямом підготовки, на факультеті розроблені та функціонують програми навчання за скороченим терміном.

     Підготовка фахівців освітнього ступеня “Бакалавр” здійснюється за двома спеціальностями:

  • 204 – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання складає 125 осіб, за заочною – 60 осіб;
  • 207 – “Водні біоресурси та аквакультура”, ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання – 75 осіб, за заочною – 75 осіб;

   Випускники ОС “Бакалавр” мають можливість продовжити навчання за програмами підготовки магістрів за відповідними спеціальностями, ознаки яких закладаються в навчальних планах бакалаврських програм, починаючи з другого курсу навчання таких як 204 – "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" чи 207 – “Водні біоресурси та аквакультура”.

      Підготовка фахівців освітнього ступеня “Магістр” здійснюється за двома спеціальностями:

  • 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання становить 90 осіб, за заочною – 60 осіб;
  • 207 – “Водні біоресурси та аквакультура”, ліцензійний обсяг підготовки фахівців за денною формою навчання – 75 осіб, за заочною – 75 осіб.

     Термін навчання за денною формою та заочною формами за освітньо-професійними програмами підготовки магістрів для осіб, які мають освітній ступінь бакалавра, складає 1,5 років.

     Особливістю підготовки фахівців освітнього ступеня “Магістр” на факультеті є широкий вибір дисциплін вибіркового блоку, унікальність яких зумовлюється змістом, покладеним колективом факультету в їх основу, що ґрунтується на аналізі попиту на фахівців відповідного спрямування на українському та міжнародному ринках праці.

   Навчальні плани і програми, за якими здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями на факультеті, адаптовані до освітніх програм провідних навчальних закладів світу, зокрема Державного університету штату Айова та Державного університету штату Луїзіана (США).

     Після закінчення магістратури випускники мають можливість вступу до аспірантури.

     До фахової підготовки студентів факультету залучені наступні кафедри:

 

 

 

 

 

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook