Магістри першого курсу встали до навчання

26 вересня 2022 року

26 вересня 2022 року згідно графіку освітнього процесу, затвердженого наказом ректора від 11 серпня 2022 р. № 527, приступили до навчання у очному/змішаному форматі магістри І курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України, який триватиме 11 тижнів (з 26 вересня по 10 грудня). Серед них й студенти гуманітарно-педагогічного факультету, а отже й магістранти спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.
Перед початком занять з ними зустрілись керівник кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, доктор політичних наук, професор Шевчук О. В. і куратор групи МВ 22001 м доцент кафедри Асатуров С. К.

     

Професор О. Шевчук, привітавши новопосвячених із новим навчальним роком й, відтак, їхнім Днем знань, з метою своєчасного та успішного проходження атестації та навчання у змішаному форматі надав, враховуючи свій багаторічний досвід викладання та науково-організаційної роботи, деякі поради задля успішного проходження магістратури, а також ознайомив прсутніх із порядком та процедурою заходів кафедри, передбачених Положенням про підготовку магістрів у НУБіП України та Положенням про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи https://nubip.edu.ua/node/12654.
Особливу увагу Олександр Володимирович звернув на важливість дотримання академічної доброчесності, в т.ч. при написанні магістерської кваліфікаційної роботи. Згідно вимог Положення про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, дисертаційних, магістерських, бакалаврських і інших робіт на наявність плагіату https://nubip.edu.ua/node/12654 (№41).
Також ним було коротко охарактеризовано вимоги й завдання щодо навчання магістрантів у контексті прийдешньої нагальної акредитації кафедрою магістерського рівня підготовки фахівців.
С. Асатуров звернув увагу присутніх на затверджений розклад занять і необхідність його строгого дотримання та виконання https://nubip.edu.ua/node/23920, поінформував про деякі основи запропонованого й затвердженого кафедрою порядку організації навчального процесу для магістрів І-го року навчання.

Отже, День знань став для наших магістрів відправним пунктом для отримання першого наукового ступеню у оволодінні основами професії. Побажаємо ж їм всіляких успіхів і гараздів на цьому, хоч й не легкому, проте надзвичайно цікавому і необхідному шляху, а головне – зичимо нашій науковій молоді мирного, світлого неба над головою, здоров’я та щастя у житті, що, віримо, неодмінно справдиться після нашої перемоги у війні із ворогом.

 

 

Сергій Асатуров,
куратор групи МВ 22001 м

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook