Юлія Марушко з Києва: обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП

6 серпня 2022 року
Сьогодні ми знайомимо читача з 18 річною Юлією Марушко з Києва. Вона твердо вирішила вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультет тваринництва та водних біоресурсів.
  • Пані Юлія, чому Ви обрали для вступу факультет тваринництва та водних біоресурсів?

— Переді мною довгий час стояло питання: за яким саме напрямком піти у виборі професії для подальшого втілення великого бажання бути корисною суспільству та державі. Адже, на мою думку, це має бути головною метою кожного патріота України.
     Я почала більш досконало вивчати аграрний сектор та його різні галузі. Виявилося, це настільки великий спектр різних професій, що я і уявити собі не могла.
     Проаналізувавши сайти українських вишів, мене привабила вебсторінка Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомившись з переліком спеціальностей та високим рівнем науково-освітньої, інформаційно-консультативної діяльності закладу, мене найбільше привабила професія технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. Впевнена, навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів є моїм шансом збагатити свої знання, здобути професію та зробити свій внесок у розвиток галузі тваринництва. Адже тваринництво – це невід’ємна частина нашого життя.
 
Розмову вела доцент кафедри біології тварин

Людмила Чепіль 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook