Вікторія Рубленко та Юлія Божко: вмотивовані абітурієнти – завжди стають студентами!

26 липня 2022, 11:00
факультет землевпорядкування
     На початку цього тижня до факультету землевпорядкування НУБіП України завітали абітурієнти з Київщини – Вікторія Рубленко та Юлія Божко. На переконання декана факультету Тараса Євсюкова, саме такі випускники як Вікторія та Юлія завжди стають студентами, адже бажання стати здобувачами омріяного університету і навчатися за омріяною спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» у них з’явилося вже давно і вони точно знають, що хочуть від цього життя і ким хочуть бути! Ще з листопада минулого року Вікторія та Юлія на «прямому зв’язку» з деканом, вони учасниці предметної Олімпіади НУБіП і неодноразово брали участь у Днях відкритих дверей. А сьогодні разом із батьками завітали на Васильківську, 17, щоб поближче познайомитися з факультетом та університетом у стінах якого, проведуть найближчі п’ять років.
 
     Майже щодня навчальний корпус на Васильківській, 17 відвідують школярі з батьками. І навіть ті, хто вагався та розмірковував, відкидали усі сумніви після візиту і вступну кампанію проходять уже усвідомлено – з чітким розумінням того, ким вони хочуть бути і де навчатися.
     Сьогодні завітали дві чарівні випускниці з міста Бориспіль Вікторія Рубленко та Юлія Божко разом із батьками. Незважаючи на пору відпусток, у корпусі їх радо зустріли декан факультету землевпорядкування, його заступник і викладачі. Так, очільник факультету Тарас Євсюков згадав про відомих випускників землевпорядників, які представляють сферу геодезії та землеустрою, про Раду роботодавців факультету, провів екскурсію аудиторіями та лабораторіями. Заступник декана Олександр Шевченко розповів гостям про особливості освітнього і виховного процесу, в.о. завідувача кафедри земельного кадастру Наталія Мединська – про умови вступу та особливості дистанційного навчання для здобувачів, а доцент кафедри геоінформатики та аерокосмічних досліджень Землі Антоніна Москаленко – про технічне забезпечення навчальних дисциплін.
 
     А ключовим моментом зустрічі стала бесіда зі студентами першого курсу, які проводили камеральні обчислення під час навчальної практики з дисципліни «Топографія», що триває у них вже другий тиждень. Керівник академічної групи, асистент кафедри геодезії та картографії Яніна Степчук разом із студентом першого курсу Іллею Паценко провели для гостей майстер-клас роботи із електронним техеометром, а студентки Євгенія Дрига та Анна Касіян охоче ділилися емоціями про свій перший рік навчання. Це була невимушена розмова, в якій вони описували усі моменти навчання, що часом не було легко, а щось давалося важче. Але завдяки командному духу та взаємопідтримці студентів і викладачів – все вдалося і вони вже за крок від другого курсу.
     Не оминули увагою наявність облаштованого укриття в корпусі та гуртожитку. Це питання теж дуже хвилювало батьків, адже суперечки щодо доцільності очного навчання тривають і досі. Ми будемо пробувати – є усі умови!
     Яке ж студентське життя без студентського гуртожитку. Гості також його відвідали. Залишились задоволеними від побаченого. Далі була прогулянка вулицею Героїв Оборони, де розташовані більшість навчальних корпусів НУБіП, а також родзинка нашого університету – Ботанічний сад.
 

     У Вікторії та Юлії попереду ще складання національного мультипредметного тесту, тож побажали їм успіху і високих результатів. Впевнені, що ми їх зустрічатимемо вже на заняттях! Радіємо, що більшість випускників шкіл обирають українські виші, в тому числі НУБіП!

     Все буде Україна!

 
Наталія Мединська,

в.о. завідувача кафедри земельного кадастру 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook