Випуск бакалаврів 2022 року групи ПО-18001б спеціальності «Професійна освіта»

24 червня 2022, 16:09

Студенти 4-го, випускного курсу спеціальності «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства) для кафедри педагогіки особливі, улюблені, це наш перший набір на цю спеціальність на базі школи. 

І не зважаючи на те, що група зібралась маленька, всього 12-ро студентів, вона під час навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на Гуманітарно-педагогічному факультеті жила повнокровним життям і нічим не поступилася іншим нашим групам.

Наші студенти, а частіше ми називаємо їх «наші діти», розумні, талановиті, активні, відважні, патріотичні… І хоча я, як наставник, випустила вже багато груп (більше десяти) цю групу встигла полюбити і звичайно, кожного студента буду пам’ятати.

Отже, як завжди, почнемо за списком. 

Перша - Вікторія Гарбуз, родом з Полтавщини, займалась народними танцями, учасниця багатьох університетських заходів, працювала нянею, зараз навчається у Поморській академії у Слупську (Польща), отримає два дипломи – український і польський.

Друга - Маргарита Гулян, наша староста, фанатка і акторка студентського театру "Березіль", учасниця і організаторка багатьох цікавих заходів, двічі перемагала у Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з Педагогіки, брала участь у конференціях, голова студентської організації Гуманітарно-педагогічного факультету, отримувала стипендію Верховної Ради України, відмінниця.

Третій - Богдан Джурилюк, родом з Хмельниччини, спортсмен, футболіст, іноді пише вірші (наприклад, на день народження своїй кураторці), надійний помічник кафедри, сила, міць і надійність нашої групи.

Четвертий - Данило Дзевін, киянин, творчий, оригінальний, самостійний, «не стандарт», навчається за програмою подвійних дипломів у Польщі, грає на саксафоні, виготовляє ювелірні вироби, вироби з паперу та металу, має багато різних захоплень. Витрачати свій час на те, що йому не цікаво, не буде.

П’ятий - Яків Драчук, киянин, відмінник в усьому, самостійний, надійний, добрий, людяний, серйозний, самий відповідальний студент групи, за 4 роки навчання не пропустив жодного заняття.

Шоста - Анжела Закарян, родом із Сумщини, добра, людяна, відповідальна, толерантна, смачно готує, не дружина, а мрія! Брала участь у конференціях, круглих столах, публікувала тези доповідей, заступник старости групи, навчається за програмою подвійних дипломів у Поморській академії, відмінниця.

Сьомий - Даніїл Левенець, родом з Київщини, надійний помічник своїх батьків, допомагає в агробізнесі, хазяйновитий, добрий, займається волонтерством. ФОТО 9. Восьма – Луїза Лила, родом з Черкащини, займалась народними танцями, учасниця багатьох університетських заходів, зараз навчається у Поморській академії у Слупську (Польща), отримає два дипломи – український і польський, мила, спокійна, скромна дівчина.

Дев’ятий - Ігор Марковський, добре навчається, серйозно ставиться до доручень, цікавиться комп’ютерними технологіями, на старших курсах почав працювати, самостійний, відповідальний.

Десятий - Максим Нейфельд, родом з Черкащини, брав участь у конференціях, публікував тези доповідей, навчається за програмою подвійних дипломів у Поморській академії, відмінник, працював у НУБІП на посаді старшого лаборанта, відповідальний, серйозний, комунікабельний.

Одинадцята - Аліна Неклюдова, киянка, старанна, відповідальна, творча, учасниця багатьох університетських заходів. 

Дванадцята – Підтинна Оксана, «голос» нашої групи, співачка, учасниця багатьох концертів, обожнює музику, творча.

Дорогі випускники!

Бажаю Вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, знайти свою половинку і жити у радості, спокої, благополуччі!

Заповіт випускнику України

Не згуби в своїм серці «людину»,
Світу «правди» неси полум’я,
Не цурайся, люби Україну,
Бережи своє чесне ім’я.

Розгорни соколинії крила,
Прапор «волі» здійми догори,
Хай несуть Твої дужі вітрила
Лиш могутні, попутні вітри.

Хай щасливою буде дорога,
Котру вибереш Ти серед всіх.
Пам’ятай і молися до Бога,
Душу хай не осквернює гріх.

Не забудь своїх друзів ніколи,
І затям, як святий «заповіт»,
Що є мама, є вчитель,
є вуз, і є школа,
Котрі вивели Тебе у світ.

 

Сподіваюся, що дуже скоро наші Збройні Сили проженуть ворогів з української землі, усі наші студенти зможуть повернутися в Україну, ми успішно проведемо вступну кампанію і зустрінемось знову!

До зустрічі в університеті! Слава Україні!

Наставник групи,
доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook