Весняна атестація аспірантів на факультеті конструювання та дизайну

11 травня 2022, 13:23
м. Київ НУБіП України

 

 

Відповідно до наказу № 232 від 20 квітня 2022 року, весняне звітування аспірантів на факультеті конструювання та дизайну відбувається у термін 11 травня 2022 року. Враховуючи умови режиму воєнного стану та необхідність дотримання вимог карантинних обмежень, захід проходитиме в режимі онлайн.

     11 травня 2022 року на базі факультету конструювання та дизайну розпочалася онлайн-атестація 8 здобувачів наукового ступеня доктора філософії зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування», 131 «Прикладна механіка», 162 «Біотехнологія та біоінженерія».
     Головою атестаційної комісії, згідно з наказом ректора, було призначено декана факультету, доцента Зіновія Ружила, членами комісії виступали гаранти освітньо-наукових програм підготовки здобувачів третього рівня, а саме Сергій Пилипака, Костянтин Лопатько, Іван Роговський та голова спілки молодих вчених факультету Людмила Тітова і  заступник з наукової роботи декана факультету конструювання та дизайну Юрій Ромасевич.

     Атестація розпочалась зі вступного слова декана Зіновія Ружила, який закликав аспірантів сумлінно виконувати свої дослідження, крокувати вперед, не зупинятись на досягнутому та пам’ятати, що життя навіть під час війни має продовжуватись.
    Сергій Пилипака зауважив, що оскільки в сучасних складних умовах аспіранти продовжують якісно виконувати свої дослідження, то вони заслуговують на позитивне рішення з атестації. Він наголосив, що аспіранти мають до основної атестації, яка відбудеться восени, врахувати всі зауваження та доопрацювати свої роботи.

     Костянтин Лопатько закцентував увагу на тому, що всі аспіранти є активними та налаштовані сумлінно працювати. Всі аспіранти перебувають на Україні, проте продовжують дослідження та роботу над дисертацією. За попередньою оцінкою та проведеним аналізом щодо підготовки аспірантів, вбачаються позитивні результати та це надає згоду на атестацію. Він наголосив, що роботи аспірантів 4 року навчання мають бути повністю допрацьовані та своєчасно подані до захисту у вересні.
     Юрій Ромасевич підтримав членів комісії, тому рішення комісії було одноголосним – звіти затвердити, здобувачів атестувати.

     Атестацію пройшли 8 аспірантів:

     Кульпін Руслан Анатолійович, аспірант 4 року навчання.

      Солодовнік Олег Вікторович, аспірант 2 року навчання.

      Маліневський Олег Дмитрович, аспірант 2 року навчання.

      Макарець Валерій Володимирович, аспірант 3 року навчання.

       Зарівний Олександр Юрійович, аспірант 1 року навчання.

       Губар Ярослав Сергійович, аспірант 1 року навчання.

       Винарчук Катерина Володимирівна, аспірантка 2 року навчання.

      Хропост Вячеслав Іванович, аспірант 1 року навчання.

     Секретар Людмила Тітова наголосила, що сформований звітний пакет (атестаційний лист, витяг з протоколу засідання кафедри, вченої ради факультету конструювання та дизайну та звіт аспіранта за атестаційний період) атестаційних документів аспіранти мають подати на засідання вченої ради факультету констуювання та дизайну на 17 травня 2022 року, а до відділу аспірантури на 20 травня 2022 року.

 

     На останок, Зіновій Ружило щиро привітав аспірантів, побажав Мирного Неба, добра, закликав всіх присутніх перебувати в безпечних місцях та берегти себе і боронити державність України!


     Побажав здобувачам факультету конструювання та дизайну НУБіП України успіхів, вчасної підготовки та захисту дисертаційних робіт!

 

Слава Україні!

Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook