Активно покращуємо рівень володіння англійською мовою разом із кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту

2 травня 2022 року

   З метою розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, активізації спілкування іноземною мовою та профорієнтаційної роботи у другому семестрі 2021-2022 навчального року, на базі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту з 26 по 28 квітня 2022 року відбувся весняний цикл тренінгів «Let’s Talk».

   Протягом трьох днів абітурієнти, студенти, гуртківці та викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту обговорити англійською цікаві теми, що стосуються новітніх трендів в економіці та менеджменті, кейси успішних стартапів, соціальних проектів та франшиз.
   У перший день темою для обговорення стали стартапи. А саме, хто такі єдинороги та до чого тут успішні стартап проекти. Палку комунікацію викликало обговорення наших українських успішних стартапів. Особливо важливим було поєднання з проведенням дня відкритих дверей кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.
 
   Важливості реалізації соціальних проектів був присвячений другий день зустрічі. В процесі обговорення учасники погодилися з важливістю соціальних проектів, а також сфокусувалися на їх специфічних характеристиках.
 
   Під час третього дня роботи спікнг клабу були висвітлені питання франчайзингу та зафіксовано поняття «франшиза» у різних сферах її застосування. Також були обговорені як переваги, так і недоліки такої форми ведення бізнесу. Цікавою для присутніх виявилася інфографіка про найбільш відомі та успішні франшизи в Україні та світі.
   Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту щиро вдячна всім учасникам інтенсиву!

Тетяна Артюх,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook