Студенти та викладачі кафедри глобальної економіки усіма силами наближають Україну до Перемоги

12 квітня 2022, 12:47
     Зараз наша рідна Україна переживає складні часи. Студенти та викладачі нашого рідного університету об’єдналися, як ніколи раніше. Прикладом для нас стали наші герої – воїни, які щодня і щоночі захищають нас від куль, бомб і мін, закривають небо над нашими містами, евакуюють населення з місць бойових дій, лікують, розбирають завали, доставляють гуманітарні вантажі в окуповані території.
    Одним із таких героїв став і студент  економічного факультету, кафедри глобальної економіки, ОПП «Міжнародна економіка». З першого дня війни він був зарахований до лав територіальної борони. Бравий хлопчина бере активну участь у бойових діях і допомозі мирним громадянам. Він ризикує власним життям і здоров’ям, щоб ми спали спокійно у своїх ліжках кожну ніч. У той же самий час наш герой знаходить час для відвідування навчальних занять, обіцяючи викладачам добре підготуватись як до заліків, так і іспитів. Адже усвідомлює, що економічна сила країни в її фахівцях.
 
     Безперечно, зараз кожен українець допомагає нашій державі. Хто зайнятий волонтерством, хто вступає у бій, а інші – працюють на науковому та освітньому фронті. Викладачі та студенти кафедри глобальної економіки також усіма силами наближають Україну до перемоги, займаючись волонтерством: допомагають місцевій територіальній обороні, здають кров в Київському госпіталі, приймають біженців у своїх домівках. Хочемо подякувати воїнам ЗСУ та тероборони, працівникам ДСНС, вогнеборцям, рятувальникам, саперам, волонтерам, медикам, вчителям, комунальникам та бізнесу, які забезпечують життєдіяльність нашої країни. Окрема вдячність всім студентам та НПП кафедри глобальної економіки, і викладачам нашого університету, які боронять нашу Батьківщину.
      Радіємо, що значна кількість голлівудських та світових зірок також приймають участь у допомозі країні. Міла Куніс та Ештон Катчер зібрали понад 34 млн дол. США грошової допомоги. Бенедикт Камбербедж готовий стати учасником акції «Home for Ukraine». Мадонна зняла відео в підтримку України. До допомоги нашій Вітчизні долучилися родини Кардашьян, Леонардо Ді Капріо, Орнандо Блума, Анжеліни Джолі, гурту Maneskin та багато інших відомих людей.
     Усі студенти ОПП «Міжнародна економіка» серцем з нашими колегами на окупованих територіях і з тими, хто знаходяться в зоні бойових дій.
Мріємо обійняти кожного! Разом ми сила. Всім – переможного миру! Слава Україні!
 
Кірейцева Олена,
доцент кафедри глобальної економіки,
Анна Михайлюк, студентка

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook