Магістри ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»: зараз наш головний проект – «Разом до перемоги на всіх фронтах!»

19 березня 2022 року
     14 березня 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у дистанційному та змішаному форматах відновлено навчання за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. Це стосується всіх здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів. І ми, магістри 1 року навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», за підтримки викладачів факультету аграрного менеджменту, зокрема кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, вчасно приступили до навчання.

     Спочатку було незрозуміло, як буде відбуватися процес навчання. Побоювання, що розпочнеться сигнал тривоги, що буде відсутній інтернет, що не буде працювати система Elearn, що не зможемо сконцентруватися на темах … і багато інших причин. Але одразу, в понеділок, з першої пари, ми включились в процес! Вчасно розпочалися пари, які нічим не гірше були пар, які ми відвідували раніше. Навпаки, ми відчули колосальну підтримку викладачів, побачили всіляку їх допомогу і готовність до роботи!

  

 

     Особливо хочемо відзначити заняття, які проводила на цьому тижні член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Л.В. Шинкарук. Лідія Василівна розпочала пару з декількох вправ для зняття стресу і паніки, зниження рівня адреналіну. Адже зараз нам всім, як ніколи, необхідна підтримка один одного, повернення собі стану контролю, збереження адекватного психічного стану, аби допомагати собі і тим, хто цього потребує. Наш ресурс – наша зброя.

 

     Також ми мали нагоду поспілкуватися і з в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професором Дєліні Мариною Миколаївною та нашим наставником, к.держ.упр., доцентом кафедри Дергач Анною Вадимівною, які всі три тижні були з нами на зв’язку і зараз хвилюються за кожного із нас.

     Ми завжди казали, що ні трошки не сумнівалися у виборі спеціальності та навчального закладу для навчання. Адже НУБіП України – перший і єдиний виш столиці, який відновив навчання. А освітня програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – як ніколи стала ще більш актуальною.

     Ми чітко розуміємо, що зараз головна наша задача – забезпечити сильний тил для передової, а найважливіший проект – разом до перемоги на всіх фронтах. Наш фронт і наша зброя у цей період – знання та навички, які так необхідні нашій рідній Україні!

 

Вікторія Червонна,
староста магістрів 1 р.н. УІДтаМП

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook