Зустріч з куратором в День єднання

16 лютого 2022, 23:16

 У середу 16 лютого відбулася, онлайн зустріч студентів 2 курсу СТН спеціальності 101 «Екологія» факультету захисту рослин, біотехнології та екології з куратором Сербенюк Ганною. Зустріч відбулася у тривожний і важливий день для України і для кожного з нас. Саме в цей день вперше в Україні було впроваджено указом президента №53/2022 від 14 лютого 2022 року День єднання. Це день великого переродження нації, день великого патріотичного єднання.

Під час даної зустрічі було обговорено багато питань щодо навчального та виховного процесів, зокрема, результати зимової екзаменаційної сесії. 85 % студентів успішно склали сесію, але нажаль в окремих студентів залишилися заборгованості, які вони планють ліквідували в найближчий термін. Наставником було з’ясовано причини заборгованостей.  Нажаль, основна причина  - це проблеми зі здоров’ям  та захворювання  на Covid-19. Тому кураторам було наголошено на обов’язковій вакцинації, яка регулярно організовується оперативним штабом НУБіП України  по протидії пандемії Covid-19. Інша не менш важлива складова успішного дистанційного навчання це низька швидкість  інтернет- зв’язку, або його відсутність.

Куратором було озвучено умови вступу в Магістратуру і продемонстровоно рекомендації з посиланнями для успішної здачі ЕВІ (https://nubip.edu.ua/node/76349)

Проводячи профорієнтаціну роботу куратор наголосила, що студенти мають гарну можливість поділитися своїм досвідом навчання в НУБіП України і запросити своїх друзів і знайомих вступити на ОС «Бакалавр» на основі ОС «Молодшого спеціаліста». Для них  організовані інформаційно-консультаційні курси для випускників технікумів та коледжів з метою якісної підготовки до складання фахового вступного випробування, в університеті на безоплатній основі (https://nubip.edu.ua/node/105123).

Ще одне не менш важливе повідомлення прозвучало від куратора Сербенюк Ганни, а саме запрошення прийняти участь у VIIІ Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Екологія - філософія існування людства", яка відбудеться 11-13 квітня 2022 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Завершуючи зустріч наставник академічної групи Сербенюк Ганна побажала студентам міцного здоров’я берегти себе і своїх близьких, жити в єдності і взаємопідтримці.

 

 

Сербенюк Ганна

наставник студентів 2-го курсу СТН

спеціальності 101 «Екологія»

факультету захисту рослин,

біотехнології та екології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook