Землевпорядник – це перспективо: запитання й відповіді

19 січня 2022 року
Webex

Чи знаєте ви, ЯКИЙ ФАХІВЕЦЬ здійснює планування нових кварталів у містах або території в господарстві?

Чи знаєте, ЯКИЙ ФАХІВЕЦЬ веде реєстр всіх земельних ділянок в Україні?
І чи знаєте, ЯКИЙ ФАХІВЕЦЬ складає та поновлює карти, а також вміє «прочитати» знімок з безпілотника чи космічного апарату?
 
Саме з цих питань розпочалась наша зустріч з учнями 10-х і 11-х класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 міста Ромни Сумської області. До рідної для мене школи я запросила ще й викладачів університету - доцентів кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніну Москаленко та Олега Дроздівського.
 
 
 
Учні захоплено відповідали й були приємно вражені універсальністю спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Адже кожен день ми доторкаємось до інформації чи об’єктів, які були заплановані, зареєстровані, розташовані, оцінені, змодельовані або прогнозовані цими фахівцями. Та не всі ми знаємо, що ця професія настільки цікава і багатогранна.
 
 
Майбутні студенти познайомились з офіційним сайтом університету й соціальними мережами факультету землевпорядкування. Із захопленням слухали про особливість та перевагу вступу в Національний університет біоресурсів і природокористування України, студентське життя, цікаві практичні та лекційні заняття, а також літні практики. Розповідь про престиж, перспективність та важливість професії землевпорядника залишили дуже приємні враження не лише в учнів, а також у вчителів.
 
 
 
 
 
Студентське життя – один із найцікавіших етапів. Дуже важливо обрати місце навчання, де буде комфортно та цікаво. А чим більше знаєш про університет, факультет і спеціальність, тим легше зробити вибір - тому майбутні абітурієнти проявили велику активність та ставили багато запитань. Зокрема, всіх дуже зацікавила Літня школа з геодезії та землеустрою, організована Радою роботодавців факультету землевпорядкування.
 
 
Організувати зустріч в очно-дистанційній формі допомогли директор школи Федько Світлана Василівна й учителі - Дригус Василь Анатолійович та Заяц Тетяна Миколаївна. Щиро дякуємо вам за теплий прийом!
 
 
Бажаємо майбутнім студентам наснаги в навчанні та легкого вступу.
З радістю чекаємо на зустріч в стінах нашого університету!
 
Ольга Пронь
студентка 2 курсу 2групи
факультету землевпорядкування
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook