Сукіасян Єлизавета: «Для опанування омріяної професії я обираю факультет ветеринарної медицини НУБіП України»

22 січня 2022 року
  • Добрий день, представтесь, будь ласка.

    — Мене звати Сукіасян Єлизавета, мені 17 років, навчаюся в м. Кременчук у науковому ліцеї "Політ" при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А. С. Макаренка. Це чудовий заклад, тож я дуже вдячна своїм учителям за всі роки навчання!

  • Що підштовхнуло вас до зацікавлення спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»?

     — Щодо спеціальності, як не дивно, я дуже люблю тварин, і кожен тест на профорієнтацію відносив мене до категорії людина-природа. Я була б дуже рада, якби в мене з'явилася можливість серйозно доглядати тварин і допомагати їм. Дивлячись різні програми про тварин, їх лікування, я з кожним разом усе більше розуміла, що саме у ветеринарії віднайду себе.

  • Чому хочете вступати на факультет ветеринарної медицини саме до НУБіП України?

     — Коли я визначилася зі спеціальністю, я зрозуміла, що саме НУБіП допоможе мені отримати необхідні знання для майбутньої роботи. Звичайно, я звертала увагу на гарні відгуки про цей навчальний заклад, атмосферу, яка сприяє навчанню, людей, які там працюють і навчаються, і готові завжди допомогти вирішити будь-яке питання.

  • Чим цікавитеся, окрім навчання?

     — Окрім навчання, я захоплююся малюванням, навіть ходила до художньої школи. Також мені дуже подобається грати у волейбол, навіть, можу сказати, що це мій улюблений вид спорту!

  • Чого очікуєте від навчання у стінах нашого університету?

     — Від навчання в НУБіП я очікую отримати знання, які згодом мені знадобляться для роботи лікарем ветеринарної медицни. Досвід, який зможу застосувати, щоб допомагати тим, хто цього потребує. Віднайти нову студентську родину та назавжди запам’ятати прекрасні роки шаленого життя.

Бажаємо Єлизаветі вдалої здачі ЗНО та з нетерпінням чекаємо серед студентів нашого факультету!

 

Розмову провели:
Юрій Масалович,
канд.вет.наук, асистент
Ольга Красновид,
голова СО ФВМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook