Ректорат: підсумки екзаменаційної сесії та продовження реєстрації на олімпіаду для вступу в університет

10 січня 2022, 10:08
     10 січня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень. Під особливим контролем, зазначив ректор, дотримання виконання санітарно-епідеміологічних обмежень, носіння масок, дезінфекція рук, провітрювання приміщень, соціальна дистанція.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про ситуацію із захворюваністю на ГРВІ в колективі та акцентував увагу на готовності і фактично початку реєстрації на отримання бустерної (третьої) дози вакцини. Відбувається супроводження постанови Кабінету Міністрів України про відзначення 125-річчя університету. Продовжується акредитація освітньо-наукових спеціальностей.

 

     Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на перерозподілі між проректорами розпис кореспонденції та підписання документів і листів.

 

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про підготовку звітності за виконання наукової роботи. Наголошувалося, що під час проведення співбесід з керівниками навчально-дослідних господарств, увага звертатиметься з-поміж іншого і на місце застосування та проведення дослідів на їхній базі.

 

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про реєстрацію понад 80 осіб для участі в першому етапі олімпіади для вступу в університет, напрями, які на разі в попиті – агрономія, тваринництво, лісове господарство. Нагадаємо, учасники і переможці олімпіади отримають до +20 балів до сертифікату ЗНО з обраного предмету. Також триває формування відбіркових та фахових комісій.

     Головний інженер Олег Самсонюк проінформував про поточні ремонти і підтримання території в належному стані. Зверталася увага, що під час снігопадів до розчищення доріжок та підходів до навчальних корпусів і гуртожитків обов’язково залучаються працівники охорони та чергові.

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко закцентував на візиті делегації до Нідерландів та відновлення співпраці з Університетом Вагенінген.

     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про підготовку графіку навчання на ІІ семестр, ліквідацію академічної заборгованості, проведення аналізу зимової екзаменаційної сесії. На початок лютого заплановано проведення семінару-навчання для керівного складу та науково-педагогічних працівників.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – сформувати списки потенційних вступників до магістратури у 2022 році. Олегу Самсонюку – провести аудит миючих, дезінфекуючих засобів та масок і за потреби оголосити тендери на їхню закупівлю, системно проводити наради з комендантами навчальних корпусів з актуальних поточних проблем забезпечення життєдіяльністю, встановити дзеркала в місцях загального користування в корпусах та не допускати заміни сантехніки на застарілу, посилити протипожежні заходи, встановити особливий режим роботи чергових під час снігопаду та залучати їх до розчищення. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – внести пропозиції з оптимізації штатів, забезпечити прозорий, чесний, демократичний виборчий процес в Бобровицькому та Заліщицькому коледжах. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну спільно з бухгалтерською службою провести аналіз стану сплати за навчання та проживання та зініціювати відповідну нараду.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook