Факультет конструювання та дизайну підвів підсумки роботи за 2021 рік

24 грудня 2021 року
     У читальній залі 11 навчального корпусу під головуванням голови профспілкового бюро факультету Анастасії Ляшко, за участі проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка пройшли збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну. 
     Звіт про роботу колективу факультету у 2021 році зробив декан факультету конструювання і дизайну Зіновій Ружило, який у своєму виступі зупинився на здобутках факультету за звітній період та окреслив основні завдання діяльності колективу в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності.
 
     У обговоренні прийняв участь завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства Євгеній Афтанділянц, який акцентував увагу на важливості англомовного навчання, заступник декана факультету з наукової роботи Юрій Ромасевич, зупинився на завданнях в напрямку наукової роботи колективу факультету, завідувач кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Сергій Пилипака поділився здобутками та планами завершення створення лабораторії віртуальної та доповненої реальності, а завідувач кафедри механіки Володимир Булгаков зосередив свій виступ на питаннях публікаційної активності всіх науковців колективу факультету.
 
 
     Представник ректорату Вадим Кондратюк зупинився на позитивних моментах діяльності колективу та окреслив завдання ректорату перед колективом факультету з акцентами в плані посилення окремих видів діяльності.
     Робота колективу факультету отримала позитивну оцінку.
 
     Вадим Миколайович виконав доручення ректора університету академіка Станіслава Ніколаєнка та вручив заслуженому будівельнику України, професору кафедри будівництва Миколі Ярмоленку Подяку за сподвижницьку працю у справі навчання та виховання студентської молоді.
     Під оплески колективу Микола Григорович розповів цікаві моменти біографії, подякував за можливість роботи в університеті, повідомив про свій вихід на заслужений відпочинок, а колективу факультету побажав у новому році звершення поставлених завдань.
 
Анастасія Ляшко,
голова профспілкової організації
факультету конструювання та дизайну

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook