Магістри з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами: навчаємося, щоб бути успішними!

18 грудня 2021 року

 Для магістрів спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» денної форми навчання завершується пора навчання в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сьогодні у них відбулась важлива і радісна подія, до якої вони впевнено рухалися протягом усього періоду наполегливого навчання, - захист кваліфікаційних магістерських робіт!

З вітальним словом до магістрів звернувся декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Остапчук А.Д., який ознайомив всіх із Наказом про проведення захисту, побажав магістрам успіху та представив голову комісії, д.е.н., проф. Талавирю М.П. і членів комісії: д.е.н., проф., член-кор. НАН України Шинкарук Л.В., д.е.н., проф. Дєліні М.М., к.е.н., доц. Власенко Т.О.

Звісно, що магістри трошки хвилювалися, але впевненості в успішному захисті додавав той момент, що ця подія відбувалася не в дистанційному форматі, а в стінах рідного Університету.

Слід відзначити високий рівень підготовки магістерських робіт. Комісія відзначила, що обрана тематика проектів відповідає сучасному стану суспільства та запитам бізнесу. Під час захисту студенти показали високий фаховий рівень, вміння розробляти бізнес-проекти, кожен з яких відрізняється неординарним підходом, креативністю та сміливим задумом!

Особливий інтерес членів комісії викликали проект відкриття музею «Між правдою та ілюзією», який розробила Ольга Галиця та бізнес-план з виробництва пристрою для людей з порушенням зору Ярослава Охріменко.

 

Безперечно, соціальні проекти дуже важливі, адже вони «віддзеркалюють» суспільні інтереси, орієнтуючись на позитивні наслідки соціальних змін не лише в теперішньому, але й у майбутньому. Тому проект відкриття дитячо-юнацької спортивної школи Володимира Руденка є саме тим, який має вплив на розвиток суспільства.

 

 

 

 

Кожна мама мріє про здорове харчування своїх дітей. Радіємо, що завдяки проекту Ольги Унгурян з виготовлення горіхової пасти, який є цілком конкурентноздатним поряд із такими виробниками, як Nutella, Nutes та інші, наші матусі можуть спати спокійно.

Ну а як же без квітів і смачненького? Бізнес-плани відкриття агентства флористики та декору (Р.Рижа), вирощування черешні (М.Миколаєнко), малини (О.Титовець), грибів (О.Данилюк) та бананів (Васкес Рейес) вразили своїм економічним обґрунтуванням та професійним підходом стосовно організації виробничих процесів.

 

От і пройдено успішно останній і самий складний етап навчання! Попереду – вручення дипломів і початок нового етапу професійного життя випускників. Як зазначила д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Лілія Василівна Шинкарук, усі студенти протягом навчання показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, при написанні кваліфікаційних магістерських робіт застосували сучасні наукові підходи і на високому рівні представили результати самостійно отриманих результатів.

  

 

Ми пишаємося нашими магістрами, вітаємо кожного з успішним захистом кваліфікаційної магістерської роботи і бажаємо міцного здоров’я, професійного зростання, успіхів та високих злетів, а також натхнення для подальшого розвитку власних проектів!

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook