ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

2 грудня 2021, 9:06

 
 
Майстер виробничого навчання кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну Деркач А.П. є одним із активних учасників профорієнтаційної роботи. В листопаді 2021 року А.П. Деркачвідвідав Пирогівський ліцей, що знаходиться в селі Пироги Кременчуцького району Полтавської області, де провів зустріч з директором Л.В. Губенкота учнями випускних класів. Школу, яка вже сьогодні є ліцеєм у свій час закінчував і Анатолій Панасович, тому там для нього все є близьким і рідним. Любов Володимирівна ознайомила Анатолія Панасовича із сьогоденням ліцею, традиціями та профорієнтаційною роботою.

C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Деркач А.П..jpg

Деркач А.П. проінформував учнів 11 класу ліцею про історію НУБіП України, факультету конструювання та дизайну, кафедри надійності техніки, про особливості навчання на інженерному факультеті, наукову студентську діяльність.
Учні ліцею виявили бажання продовжити навчання в НУБіП України,за спеціальністю «Галузеве машинобудування» за якою здійснюється підготовка фахівців освітнього ступеню «Бакалавр» на факультеті конструювання та дизайну. Окремих випускників зацікавила можливість в майбутньому навчатись в магістратурі за освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».
Учнів 11-го також зацікавила можливість прийняти участь у Всеукраїнській олімпіаді з наступних предметів: українська мова та література, математика, англійська мова, фізика. Адже, участь у Всеукраїнській олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО та може буде вирішальною при вступі до НУБіП України.
Тож, подякуємо директору Пирогівського ліцею Л.В. Губенко за спілкування, а учням ‒ побажаємо успіхів у навчанні та у виборі майбутньої професії.


Андрій Новицький,
Олександр Банний, 
кафедра надійності техніки



 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook