Спорт – невід’ємна частина життя студентів факультету землевпорядкування

3 листопада 2021, 10:20

 Спорт об’єднує студентів нашої групи не вперше, під час весняного семестру, ми проводили експеримент: наскільки велоспорт впливає на настрій та ефективність навчання.

Спорт – невід’ємна частина життя студентів Спорт – невід’ємна частина життя студентів

Спорт – невід’ємна частина життя студентів Спорт – невід’ємна частина життя студентів

Куратор 2 групи 2 курсу факультету землевпорядкування Москаленко Антоніна Анатоліївна постійно наголошує, що для студента, відпочинок на свіжому повітрі – найкращі ліки для відновлення сил. А викладач фізичного виховання Пархоменко В’ячеслав Кузьмович, говорить: “бути фізично активним – це бути здоровим та завжди натхненним на нові звершення.  А ще краще проводити цей час разом з рідними!”
Отож, ми вирішили не втрачати можливість насолодитись останніми теплими осінніми днями. Велоспорт, катання на роликах, біг, підтягування – кожен обрав улюблене заняття та ловив яскраві промінчики сонця.
Спорт – невід’ємна частина життя студентів Спорт – невід’ємна частина життя студентів
Спорт – невід’ємна частина життя студентів
Спорт об’єднує не лише студентів, а й  регіони нашої прекрасної України: Сумська, Кіровоградська, Одеська, Черкаська, Київська області та місто Київ – відображені разом зі щасливими друзями-одногрупниками на їх наставником!
Під час дистанційного навчання важливо не втрачати зв’язок та підтримувати одне-одного. Отже, ми запрошуємо кожного доєднатися до спортивного життя та відчути всі його переваги).
 
 
Ольга Пронь
студентка 2 курсу 2 групи
факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook